-19%

Bratara Infinit  si Mandala Unimii

169,90 lei

Stoc epuizat

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 6.37 g
Dimensiuni 21 × 1.5 × 0.3 cm
Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Bratara Infinit  si Mandala Unimii – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 21 cm: 17 cm bratara PLUS 4 cm lant de reglaj. Diametrul unui singur pandantiv este de 1.5 cm.

Bratara Infinit  si Mandala Unimii este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Infinit  si Mandala Unimii – simbolistica
Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

 

Bratara Infinit  si Mandala Unimii ne poate ajuta in comunicarea cu planurile cele mai inalte,  sa atingem puntea dintre ideal si posibil, dintre real si minune, indeplinindu-ne asftel dorintele sincere izvorate din puritate sufleteasca, bunatate si marinimie.

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Bratara Infinit  si Mandala…

Bratara Infinit  si Mandala Unimii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Infinit  si Mandala Unimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top