-11%

Bratara Infinit cu agate si marcasite

310,00 lei

Stoc epuizat

Bratara Infinit cu agate si marcasite- o bijuterie exclusiv de lux  in editie limitata ( doar 7 exemplare).

Bijuterie sclipitoare, creata in armonie pe tonul magic al minunilor pentru a celebra maretia vietii si  miracolul de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea.

Creatie unica din Argint 925 premium si marcasite, care sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Bratara Infinit cu marcasite si agate este livrata in cutiuta-cadou eleganta. Veti primi si  o carticica ce contine explicatiile simbolului infinituluii.  Bratara este formata din 7 pandantive Infinit cu marcasite, fungimea totala a bratarii fiind de 19.3 cm.

Bratara este conceputa in tehnica 3 D,  acest efect conferind o profunzime deosebita a simbolurilor parca “brodate”.

Agata este piatra iubirii

Agata este piatra iubirii pure. Este piatra longevitatii, vindecarii, protectiei si a fidelitatii.

Aceasta are darul de a echilibra energiile readucand calmul si linistea in viata celui care o poarta. Se apune ca agata aduce norocul si bunastarea, stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia si creativitatea, increderea in calitatile proprii. Transforma energiile neprietene in energii pozitive constructive.

Despre marcasite

Linia de bijuterii  cu marcasite este creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si a mineralelor cu incarcatura energetica deosebita. Special pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile. Acestea aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica. De asemenea, acestea amplifica energia si curajul si au importante proprietati de vindecare.

Despre simbolul Infinit

 Infinit (din latină infinitas – nemarginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în teologie cât și în filozofie, infinitul apare în concepte precum „absolut”, „Dumnezeu” și „Paradoxurile lui Zenon”.

În numerologie, cifra 8 este una dintre cele mai de succes cifre. Aceasta cifră este asociată cu simbolul infinitului. Acest simbol arată adevarata putere a acestui număr – infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Cele două cercuri ale cifrei 8 amintesc de legătura dintre cer și pământ.

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele două cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer și pământ.

Din punct de vedere biologic, o asemănare cu simbolul spiritual infinit o putem vedea la cele două catene spiralate ale ADN-ului. De asemenea, numărul celor 64 de codoni ai codului genetic reprezintă cifra 8 la puterea a doua.

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Bratara Infinit cu agate…

Bratara Infinit cu agate si marcasite Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Infinit cu agate si marcasite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top