Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare

185,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 1.86 g
Dimensiuni 18.5 × 2 × 0.3 cm
Material metal

Argint 925

Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare – realizata Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, norocului si bucuriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 18.5 cm: 17 cm bratara PLUS 1.5 cm lant de reglaj. Dimensiunea simbolului central  este de 2 cm.

Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare – simbolistica
Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre Hamsa

Hamsa, protecția împotriva deochiului, este considerată a fi un talisman puternic – folosit sub formă de bijuterie, amuletă  care aduce noroc și prosperitate.
Hamsa sau Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce purtatorului protectie, noroc, fericire, sanatate si abundenta.

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Bratara Hamsa Mandala Unimii…

Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Hamsa Mandala Unimii si cristale protectoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top