-30%

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector

147,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 4.63 g
Dimensiuni 20 × 0.7 cm
Material metal

Argint 925

Culoare

Argintiu

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector cu cristale protectoare – realizata din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, protectei, norocului si bucuriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 20 cm: 17 cm bratara PLUS 3 cm lant de reglaj. Dimensiunea simbolului central  este de 2 cm.

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector – simbolistica

INFINITUL 

҉ Simbolul energiei fara sfarsit, a abilitatii de a merge mai departe, de a depasi orice obstacol aparut in calea implinirii;

҉ Semnifica perfecțiunea, echilibrul, armonia dintre feminin și masculine, forta care ne insoteste pentru indeplinirea idealurilor noastre.

Hamsa

҉ Simbolul gratiei, a mainii care octoteste, a protecției împotriva deochiului; este considerată a fi un talisman puternic – o amuletă  care aduce noroc și prosperitate.
҉  Este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, care aduce purtatorului implinire, armonie, fericire, sanatate si abundenta.

Ochisorul protector

҉  Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina.

  ҉  Simbol foarte  cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

҉  Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

҉  Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

 

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Bratara Hamsa Infinit si…

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector Citește mai departe »

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Bratara Hamsa Infinit si…

Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Hamsa Infinit si Ochisor protector”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top