-25%

Bratara Hamsa cu cristale colorate

(O recenzie client)

135,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 4.52 g
Dimensiuni 18 × 1 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart, Turcoaz

Bratara Hamsa cu cristale colorate, creatie handmade deosebita cu cristale colorate, albe, margele de argint 925 Premium si snur de matase cerat tratat (special pentru a nu retine apa si pentru o mai mare rezistenta in timp). Dimensiune simbol Hamsa: 2.5 cm / 1.4 cm. Bratara este reglabila.

Bratara Hamsa cu cristale colorate este livrata in cutiuta  cadou bijuterii impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului.

Cristalele colorate  care impodobesc fin bratara sunt: cristale de cuart multifatetate si turcoaze. Cristalele multifatetate alunga energiile neprietene prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Hamsa cu cristale colorate – o bijuterie cu multiple beneficii

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii.

Hamsa sau Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care ii  aduce in viata  purtatoarei bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate. 

 

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Bratara Hamsa cu cristale…

Bratara Hamsa cu cristale colorate Citește mai departe »

1 recenzie pentru Bratara Hamsa cu cristale colorate

  1. Oana Alexe

    Superba! Vine foarte bine atat pe mana mea cat si pe cea a fiicei mele fiind cu snur reglabil. Se asorteaza la orice si mi-e tare draga:)!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top