Bratara Floarea Vietii cu cristale Swarovski

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara Floarea Vietii cu cristale Swarovski pe snur de matase cerat negru (diametru simbol: 1,8 cm).

Linia de bijuterii Floarea Vietii cu cristale este  special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Cristalele  alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Este un simbol stravechi care ne protejeaza impotriva energiilor negative si care aduce in viata noastra: noroc, fericire, prosperitate, sanatate si abundenta, atat in planul spiritual cat si in cel material.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Bijuteriile FolConcept sunt 100% REALIZATE MANUAL, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre metale si simboluri si intre material si spiritual, reprezentand materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

Bijuteriile FolConcept sunt placate cu Aur de 24 k sau cu Argint 999/1000. Acestea sunt realizate ecologic (fără impact negativ asupra mediului înconjurător), prin acoperirea unui metal de bază neprețios cu un strat fin de Argint 999/1000 (pentru bijuteriile argintate) sau cu un strat fin de Aur 24 K (pentru bijuteriile aurite). Bijuteriile FolConcept nu au conținut de nichel sau plumb, nu pun în pericol viața, sănătatea sau mediul înconjurător.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.