Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

79,00 lei

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,

Descriere

Bratara Floarea Vietii este o creatie FolConcept realizata din argint 925 premium si snur de matase cerat (snur cu aspect matasos special tratat pentru a nu retine apa si pentru o purtare cat mai practica).

Bratara Floarea Vietii transpune in material un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a simbolui – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – pe care il regasim in Bratara Floarea Vietii , generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă  – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv. Bratara Floarea Vietii imbina  frumusetea unui simbol de geometrie sacra, a energiei pozitive a acestuia cu implinirea creatiei menite sa bucure inima. Bratara Floarea Vietii este creata din armonie, echilibru, vibratie inalta si incredere in  vise mari care indruma la realizari marete si la cat mai multe alegeri din inima.

Floarea Vieții este un șablon de geometrie sacră format din 19 cercuri complete și 36 de arcuri, dispuse simetric sub forma unui hexagon, în care centrul fiecărui cerc este pe circumferința a șase cercuri învecinate de același diametru, încadrate echilibrat într-un alt cerc mai mare. Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. Hexagonul – transpus în Steaua lui David – simbolul analogiei și al armoniei – armonia între cele de sus și cele de jos, între cer și pamant, între divin și lumesc.

Perfecţiunea formei, a proporţiilor şi armonia Florii Vieții, delicat transpusa in Bratara Floarea Vietii , i-a atras dintotdeauna pe filozofii, arhitecţii, pictorii şi sculptorii din întreaga lume. Ea este considerată un simbol al geometriei sacre, cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă. Geometria sacră este adesea menționată ca “Matematica lui Dumnezeu” deoarece măsuratorile și rapoartele dintre formele sale se regăsesc în întreaga creație conștientă.

De-a lungul întregii istorii întâlnim simbolul Florii Vieții, care poartă un înţeles profund şi benefic pentru fiinţa umană. El poate fi găsit în manuscrise şi temple străvechi, în arta tuturor civilizaţiilor lumii, din toate timpurile (Piramidele din Egipt – primul loc unde s-a descoperit Floarea Vieții, în templele Shinto, în Anglia, Franța, Israel sau Egipt, sau încrustat pe porțile stravechi maramureșene). Leonardo da Vinci a studiat şi el forma şi proprietăţile matematice ale FLORII VIEŢII, pe care a imortalizat-o în operele sale magnifice.

Pe lângă caracteristicile de proporționalitate armonioasă, designul Florii Vieții a fost creditat și cu proprietăți legate de procesul evolutiv al conștiintelor. Pentru că arta vizuala, la fel ca și muzica, are o putere enormă de a transmite frecventele și ideile înalte.

Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Bratara Floarea Vietii – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Bratara Floarea Vietii este realizata din argint cu matrita unica

Argintul nu a stat niciodată prea departe de aur. Dacă aurul e simbol al soarelui, argintul, fiind alb, este simbol selenar, al lunii. În același timp cu aurul, și argintul a fost cercetat de către alchimiști, care îl numeau „metalul Lunii” sau al Dianei, făcând o analogie între strălucirea argintului și strălucirea lunii. În sistemul de corespondenţă al me­talelor şi al planetelor, argintul este ra­portat la Lună. Prin contrast cu aurul, care este principiul activ, masculin, solar, diurn, produs de foc, argintul este prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult). Pe lângă aur, argintul este cel mai răspândit metal prețios.

Bratara Floarea Vietii este o  bijuterie FolConcept realizata manual, in atelierul propriu cu matrita unica, special conceputa  in vibratia si energia simbolului de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre metale si simboluri si intre material si spiritual, reprezentand materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

Informații suplimentare

Culoare Snur

Negru, Rosu

1 recenzie pentru Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Alexandra (proprietar verificat)

  Foarte frumoasa. Este bine facuta si usor de purtat. Se asorteaza cu orice.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Inel Floarea Vietii

  Inel Floarea Vietii din argint

  120,00 lei
 • Reducere!
  Pandantiv doua simboluri sacre Merkaba si Floare de Lotus

  Pandantiv doua simboluri sacre Merkaba si Floare de Lotus

  130,00 lei 120,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii

  79,00 lei120,00 lei
 • Cercei Floarea Vietii argint (1)

  Cercei Floarea Vietii

  79,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite si sidef

  Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite si sidef

  245,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii 7 chakre

  Pandantiv Floarea Vietii 7 chakre

  160,00 lei