Bratara Floarea Vietii 3D aurie

100,00 lei

  • Aurie cu snur maro
  • Aurie cu snur verde
  • Aurie cu snur negru
  • Aurie cu snur visiniu
  • Aurie cu snur mov
Golește

Descriere

Bratara Floarea Vietii 3D din argint aurit si snur de matase cerat tratat special pentru a nu retine apa. Creatie handmade deosebita din Argint 925 premium cu diametrul de 2 cm.

Bratara este conceputa in tehnica 3 D, acest efect conferind o profunzime deosebita a simbolului.

Bratara este disponibila in urmatoarele variante:

  • Aurie cu snur maro
  • Aurie cu snur verde
  • Aurie cu snur negru
  • Aurie cu snur visiniu
  • Aurie cu snur mov.

Bijuteria  face parte din colectia #life, colectie care celebreaza  maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer.

Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze. “Sunt două feluri de a-ți trăi viața. Unul: de a crede că nu există miracole. Altul: de a crede ca totul e un miracol.”  – Albert Einstein.

Despre simbolul Floarea Vietii

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o  forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită. Aceasta  întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres. Floarea Vietii  îmbunătăţeste fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială. De asemenea, indrum spre un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă … duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace … ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Va propun să acordați încredere acestui simbol cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea. Sau ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

 

Informații suplimentare

Culoare bratara

Aurie cu snur maro, Aurie cu snur verde, Aurie cu snur negru, Aurie cu snur visiniu, Aurie cu snur mov

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…