-17%

Bratara Floarea Vietii 3 D din argint aurit pe snur de matase cerat

100,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Informații adiționale despre produsul selectat

Culoare Snur

Negru, Rosu

Bratara Floarea Vietii 3D, bijuterie editie speciala, creatie handmade din Argint 925 premium aurit pe snur de matase cerat (rosu sau negru). Diametru simbol: 2.3 cm.

Floarea Vieții – un simbol delicat, armonios, pur ca o FLOARE dar puternic, grandios, impozant, misterios, magic ca și VIATA. Floarea Vieții este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor neprietene, care indruma la vise mari si alegeri din inima, care aduce purtatorului protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Floarea Vietii este un simbol care ii va sprijni pe toti cei care doresc sa isi urmeze visele pentru ca ele isi stiu deja calea… pe toti cei care isi asculta inima si aplauda, pe bataile ei, existenta, avand astfel parte de magie si de sansa ca fiecare zi sa fie cea mai frumoasa din viata ta!!!

Pentru mai multe bucurii decat v-ati imaginat vreodata si mai multe realizari decat ati visat vreodata, pentru toti cei care aduna praf de stele si sa il sadesc in frumusetea imaginatiei lor pentru ca magnificele lor vise sa devina realitate … Totul e traire, totul e magie, totul e in INIMA TA!!!

„Sunt două feluri de a-ți trăi viața…Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL” – Albert Einstein

Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!!!

Imaginează-ți, dorește-ți și CREDE!!!

Floarea Vietii – un simbol ce ti dă aripi să poți zbura în cele mai minunate tărâmuri!!!

 

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Bratara Floarea Vietii 3…

Bratara Floarea Vietii 3 D din argint aurit pe snur de matase cerat Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Floarea Vietii 3 D din argint aurit pe snur de matase cerat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top