-16%

Bratara Dorinte implinite Echilibru si Protectie

(O recenzie client)

290,00 lei 244,90 lei

Descriere

Bratara Dorinte implinite Echilibru si Protectie – creatie handmade deosebita –  realizata manual din Argint 925 premium.

Bratara este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bratara Dorinte implinite Echilibru si Protectie – Despre simboluri

Creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

 • Inima – simbolul iubirii, al dragostei neconditionate si al implinirii
 • Floarea Vietii – simbolul etalon al geometriei sacre, simbolul armoniei si echilibrului, al dorintelor implinite, simbolul stralucirii, genialitatii si al sublimului – o promisiune a vietii imbelsugate, protejata si binecuvantata de Divinitate
 • OM – vibratia creatoare primordiala
 • Arborele Vietii – materializarea dorintelor din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si lumesc, intre Interior si Exterior
 • Hamsa  -protectia, prosperitatea pe toate planurile, realizarea
 • Yin & Yang  – armonia si echilibrul, complementaritatea fortelor aparent opuse, dinamismul
 • Ochiul lui Horus – simbolul puterii, al  concentrarii, libertatii, determinarii
 • mantra Believe – crede in minuni, in vise mari si realizari marete.

Bijuteria face parte din colectia #life.  Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Bratara Dorinte implinit Echilibru si Protectie

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte – cu forță magică și încărcătură energetică deosebită – si care ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă, compasiune  si intelegere.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

 

 

1 recenzie pentru Bratara Dorinte implinite Echilibru si Protectie

 1. liv_ioana (proprietar verificat)

  Azi am primit bratara si pot sa spun ca sunt foarte incantata de ea!!! ❤️❤️❤️
  E foarte frumoasa si finuta!
  Multumesc frumos! 😘

  • Adina

   Va muultumesc mult pentru apreciere si pentru cuvintele minunate! Sa va aduca multe multe bucurii bratara, sa va indrume la vise mari si alegeri din inima! Va imbratisez! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…