-40%

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba

270,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 12 g
Dimensiuni 1 cm

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba este o  creatie handmade manufacturata din Argint 925 premium si gravata in tehnica 3D (o tehnica speciala care confera o profunzime aparte simbolurilor).

O bijuterie in editie limitata – creatie handmade desebita din Colectia FOLconcept:  daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba – simbolistica

Simbolul OM – Chakra Coroana, deschide o cale spre o conştiinţă mai înaltă.

Se spune ca  privit indelung acest simbol are capacitatea de a CLARIFICA MINTEA in momentul in care trebuie sa luam decizii importante.

Rostit, sunetul OM, reprezinta vibratia suprema, infinitul. Acesta genereaza PACEA si LINISTEA INTERIOARA. Adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.

Purtam si privim această vibrație sacră atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional.

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Merkaba este campul de Lumina pura,  un câmp de energie cristalină care aliniază laolaltă mintea, corpul şi inima. Se spune ca ne ajuta sa invatam mai multe despre noi, sa ne conectam cu sinele nostru superior şi sa ne deplasam cu usurinta catre  noi nivele de conştientizare. Este considerata o unealtă prin care oamenii îşi pot atinge propriul potenţial deplin.

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că conectează ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au aparut în societatea modernă din Egiptul … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top