Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba

(O recenzie client)

337,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 12 g
Dimensiuni 1 cm

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba este o  creatie handmade manufacturata din Argint 925 premium si gravata in tehnica 3D (o tehnica speciala care confera o profunzime aparte simbolurilor).

O bijuterie in editie limitata – creatie handmade desebita din Colectia FOLconcept:  daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba – simbolistica

Simbolul OM – Chakra Coroana, deschide o cale spre o conştiinţă mai înaltă.

Se spune ca  privit indelung acest simbol are capacitatea de a CLARIFICA MINTEA in momentul in care trebuie sa luam decizii importante.

Rostit, sunetul OM, reprezinta vibratia suprema, infinitul. Acesta genereaza PACEA si LINISTEA INTERIOARA. Adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.

Purtam si privim această vibrație sacră atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional.

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Merkaba este campul de Lumina pura,  un câmp de energie cristalină care aliniază laolaltă mintea, corpul şi inima. Se spune ca ne ajuta sa invatam mai multe despre noi, sa ne conectam cu sinele nostru superior şi sa ne deplasam cu usurinta catre  noi nivele de conştientizare. Este considerata o unealtă prin care oamenii îşi pot atinge propriul potenţial deplin.

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că poate conecta ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au apărut în societatea modernă din … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Bratara deosebita OM Floarea…

Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

1 recenzie pentru Bratara deosebita OM Floarea Vietii si Merkaba

  1. Eugenia Albu

    Este cea mai frumoasa bratara! Colectionez bratari dar aceasta le intrece pe toate in finete si frumusete! Sper sa mai faceti si cu alte simboluri. Va multumesc!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top