-14%

Bratara deosebita cu simboluri sacre din argint

290,00 lei 250,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara deosebita cu simboluri sacre din argint – creatie handmade  realizata manual din Argint 925 premium.

Bratara este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bratara deosebita cu simboluri sacre din argint – Despre simboluri

Creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • Merkaba – simbolul Campului de lumina pura, camp de energie cristalina, care este alcatuit din tipare specifice geometriei sacre cu ajutorul carora se aliniaza laolalta mintea, corpul si inima. Merkaba ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru superior si sa ne deplasam cu usurinta catre noi nivele de constientizare. Merkaba este o unealta prin care oamenii isi pot atinge propriul potential deplin.
  • Inima cu mantra LIVE, LAUGH, LOVE – simbolul iubirii, al dragostei neconditionate si al implinirii.
  • Floarea de Lotus – floarea spiritualitatii, simbolul bucuriei, armoniei, pacii, puritatatii si sinceritatii. Este simbolul binecuvantarii cu frumusete si noroc in dragoste.
  • Spirala si Soarele –  imaginea prin excelenta a ciclului, a evolutiei, a dezvoltarii, avand puterea de a reinoi, de a face sa renasca, mereu, timpul, lumea si viata. Aceste dublu simbol este considerat o promisiune a vietii imbelsugate, protejata si binecuvantata de Divinitate.
  • Triquetra – simbolul ciclului infinit al vietii, al celor trei elemente esentiale: apa, aer si pamant. Credinta in solutii pentru orice problema, in  maretia vietii si  in minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia.
  • OM – vibratia creatoare primordiala, chakra coroana cea care face legatura cu Divinitatea, care clarifica mintea in momentul in care trebuie sa luam decizii.
  • Spirala celtica – simbolul caii de evolutie spirituala completa, al armoniei dintre creatie, unitatea de centru si periferie, astfel nimic nu este in afara lui Dumnezeu.
  • Chakra celui de al treilea ochi – simbolul intuitiei, al stralucirii, genialitatii si al sublimului.
  • Ankh-ul egiptean – cheia egipteana, crucea vietii, puterea de a da si sustine viata, simbolul Universului, al puterii, al apei si aerului al fortelor datatoare de viata. Ankh-ul subliniaza ideea de maretie – miracol al vietii in continua evolutie, al vesniciei si perfectiunii fortei universale extrem de dinamice si de complexe.

Bijuteria face parte din colectia #life.  Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Bratara deosebita cu simboluri sacre din argint

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte – cu forță magică și încărcătură energetică deosebită – si care ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă, compasiune  si intelegere.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…