-20%

Bratara deosebita cu simbolul Infinit si cristale protectoare

159,20 lei

Stoc epuizat

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 4,01 g
Dimensiuni 20 × 0,7 × 0,3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Bratara deosebita cu simbolul Infinit si cristale protectoare – creatie  din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime speciala bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Bratara este reglabila cu lungimea totala de 20 cm – 16 cm PLUS 4 cm lant de reglaj.

Bratara Infinit cu cristale multifatetate protectoare este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolului Infinit – simbol de valenta spirituala inalta si de o energie deosebita.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza semnul Infinitului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene ,protejand astfel purtatoarea.

Bratara Infinit cu cristale multifatetate protectoare –

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant, intre divin si lumesc, indre suprem si capodopera.

 

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care înseamnă nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în … Bratara deosebita cu simbolul…

Bratara deosebita cu simbolul Infinit si cristale protectoare Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara deosebita cu simbolul Infinit si cristale protectoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top