Bratara Cubul lui Metatron

120,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara Cubul lui Metatron este o creatie handmade din Argint 925 premium rodiat si snur de matase cerat (snur cu aspect matasos special tratat pentru a nu retine apa si pentru o purtare cat mai practica).

Arhanghelul Metatron „Cel de lângă Tron” (Tronul lui Dumnezeu), „Marele Scrib al lui Dumnezeu” are rolul sa transcrie, sa transmita secretele ezoterice ale Universului catre omenire, Îngerul Prezenţei, cum mai este denumit, Metatron ne ajută să înţelegem ce se întâmplă acum în realitatea planului nostru terestru.

Metatron este singurul înger al sferelor celeste care a cunoscut conditia umana. Sub numele de Enoh, a fost al saptelea patriarh dupa Adam. Sufletul sau a fost toata viata plin de credinta, de iubire pentru oameni si foarte atent la întelesurile faptelor, nutrind convingerea ca numai acela care învata permanent din ceea ce se petrece în el si în afara lui este capabil sa-si ajute cu adevarat semenii. Astfel, el a urmat de la sine calea întelepciunii si a bunatatii inimii. Dupa moartea sa, a fost ridicat la Cer, unde Dumnezeu l-a investit ca arhanghel.

Arhanghelul Metatron ne ajuta sa descoperim valoarea faptelor noastre; este martorul binelui pe care îl facem si al iubirii pe care o daruim; ne permite sa ne concretizam capacitatea de a iubi si de a fi iubiti.

El ne îndeamna sa învatam din fiecare experienta a vietii, sa acceptam tot ceea ce ni se ofera, sa cautam sa întelegem sensul profund al fiecarui lucru. Metatron este un fel de punte între Dumnezeu si om, care poate sa-i ceara sprijinul în cunoasterea valorii faptelor sale. El ne ajuta sa pastram echilibrul între ceea ce dam si ceea ce pastram pentru noi însine, pentru a ne defini mai bine limitele si pentru a întelege adevaratul sens al propriei fiinte.

Ne invata sa ne împlinim menirea în bucurie si sa întelegem ca starea de împlinire a oricarei fiinte umane este strâns legata de împlinirea menirii.

Bratara Cubul lui Metatron ne sprijina sa gasim masura corecta în iubire, munca, creatie, aducând în viata noastra echilibru, sanatate, armonie si seninatate.

Prin energia speciala a Arhanghelului Metatron, Bratara Cubul lui Metatron,  ne indruma către starea de armonie în iubire, pentru ca noi să ducem o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă.

Este alaturi de noi atunci când trebuie sa depunem eforturi importante, în cele mai diverse situatii: relatii afective, împlinirea unor aspiratii, renuntarea la obiceiuri nocive, aplanarea conflictelor prin întelegerea cauzelor etc.

Este un arhanghel cu o energie masculina clara, implicat foarte mult in cunoasterea ezoterica profunda care ajuta foarte mult in curatari energetice, in curatarea chakrelor (a centrilor energetici), in eliminarea blocajelor de natura energetica. El foloseste o forma energetica extrem de complexa denumita „Cubul lui Metatron” – formă geometrică făcută din lumină folosită pentru a curăţa, pentru a ridica nivelul energetic, pentru a menține pozitivă starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Purtand o Bratara Cubul lui Metatron aducem in plan material  magnifica energie a acestui simbol de geometrie sacra.

Purtand o Bratara Cubul lui Metatron transpunem in material un simbol care ne conduce catre  starea de armonie în iubire si spre o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă.

Bratara Cubul lui Metatron, creatie menita sa transmita o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima

Intelepciunea vine din lucrurile simple, deciziile grandioase vin din inspiratii de moment, fericirea vine din ceea ce ne dicteaza inima! Va propun sa ne inconjuram de lucruri care ne bucura sufletele, sa avem vise mari si sa facem alegeri din inima cu care sa crestem frumos!

Bratara Cubul lui Metatron este o creatie  FolConcept, lucrata din inima, menita sa bucure sufletul cu energia puternică a unui simbol sacru asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea,  pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exterior și interior.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.