-25%

Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale

232,50 lei

Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale  este realizata manual cu matrite unice din Argint 925 premium.

Dimensiuni simboluri:  1.5 cm (OM, Inimioara, Mandala Unimii, Steaua lui David, Simbolul Pacii),   1.3 cm (Yin si Yang).

Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale – Despre simboluri

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • OM (vibratia creatoare primordiala, chakra coroana – cea care face legatura cu Divinitatea, cea care ne clarifica mintea in momentul in care trebuie sa luam decizii),
  • Inima – simbolul iubirii, al dragostei neconditionate, al vietii indestulate si al implinirii,
  • Yin & Yang (armonia si echilibrul, complementaritatea fortelor aparent opuse, dinamismul),
  • Mandala Unimii (simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al  abundenţei si al respectul pentru intreaga viata),
  • Steaua lui David (simbolul armoniei și al păcii,  un simbol iniţiatic al macrocosmosului, care uneşte cerul cu pământul, cu o mare putere de protecţie, el fiind compus din două triunghiuri suprapuse, având ca semnificaţie existenţa Divinităţii în ambele planuri: celest şi material. Cele sase colturi a celor doua triunghiuri suprapuse in Steaua lui David corespund celor sase zile ale creatiei. Acestea reprezinta, de asemenea, cele sase atribute ale lui Dumnezeu: dragoste, putere, intelepciune, mila, maiestate si justitie).
  • Simbolul Pacii (subliniaza puterea armoniei universale, a pacii interioare si exterioare, a armoniei cu Sine, cu Sinele superior si cu tot ceeea ce ne inconjoara, ne ajuta sa intelegem, sa integram si sa simtim ca ceea ce este in Interior. Se reflecta perfect in Exterior, cu cat suntem mai echilibrati, armonizati, impacati in Interior, cu atat tot ceea ce se intampla in jurul nostru, in Exteriorul fiintei noastre, este mai echilibrat, armonios, firesc. ” Frumusetea pe care o vezi in mine, este oglinda frumusetii tale, este o reflexie a ta” Rumi).

Bijuteria face parte din colectia #life. Colectia celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

De ce sa porti Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Bratara cu  simboluri sacre…

Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara cu  simboluri sacre din argint cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top