-23%

Bratara cu simboluri OM

310,00 lei 240,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara cu simboluri OM din argint, creatie handmade din Argint 925 premium IN EDITIE LIMITATA . Dimesiuni: latime: 1 cm, bratara este reglabila – se potriveste oricarei maini.

Modelul face parte din colectia #MAI MULT DECAT O BIJUTERIE, colectie care ne sugereaza purtarea simbolurilor de valenta spirituala inalta cu increderea in intelepciunea lor, in intelepciunea cu care acestea sunt menite, astfel, purtatorul bucurandu-se si de o simpla bijuterie dar si  de minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Colectia #MAI MULT DECAT O BIJUTERIE  ne trimite spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze. “Viata nu e masurata de numarul respiratiilor pe care le avem, ci de momentele care ne iau respiratia”  Maya Angelou

Despre simbolul OM

 Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbraca o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale. Reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a initierii. “OM” deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

În filozofia hindusă se crede că atunci cand creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întai forma primară și originară manifestată prin vibratia sunetului AUM.

“OM” este reflectarea realității absolute

“OM” este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul.

Sunetul a aparut prima dată în Upanishad – o colecție de texte sacre hinduse. Manduka Upanishad, care îi este dedicata lui “OM”, începe astfel: Om este un cuvant indestructibil. Om este universul. Trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce a fost, ce este și ce va fi. De asemenea, tot ceea ce există dincolo de granițele timpului este tot om”.

“OM” este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre. Se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

De asemenea, ne unește ca grup. “Când rostim împreună “OM” , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pasnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…