Bratara cu mesaj inspirațional Live your dream

120,00 lei

  • 16 cm
  • 18 cm
Golește
SKU: BRA038 Categorie: Etichetă:

Descriere

Bratara cu mesaj inspirațional Live your dream (Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o! Încrede-te în visele tale! Bucură-te de tot ce te înconjoară! Crede în minuni si magie! Respiră viață și fericire!).

Creație handmade din Argint 925 premium rodinat. Disponibilă în două variante: de 16 cm si 18 cm. Latime bratara: 6 mm, grosime: 1.1 mm.

Bratara cu mesaj inspirațional Live your dream face parte din Colecția “Creează prin cuvinte”, colecție care celebrează puterea cuvântului exprimată atât de sugestiv prin sintagma “La început era Cuvântul “. Cuvântul este cel care ne conturează gândurile, ne exprimă trăirile,  ne materializează dorințele, le transpune din divin în lumesc, dă contur intențiilor, sentimentelor, imaginației.

Cuvântul ne ajută în  materializarea a tot ceea ce am plămădit în inimă sau minte. Ele ne sprijină și ne conturează viața.

Cuvântul este cel care sugereză viitoarea acțiune, este PRIMUL PAS, este ajutorul potrivit,  cel care ne sprijină în împlinirea menirii.

Prin cuvânt comunicăm, ne motivăm, ne exprimăm, admirăm, iubim, creăm.

Alăturarea specială a cuvintelor cu valență specială în mesaje inspiraționale au o influența deosebită asupra stării de spirit, asupra aurei și echilibrului energetic.

În 1994, medicul japonezului Masaru Emoto a demonstrat puterea cuvintelor pozitive  fotografiând moleculele de apa îngheţate după ce le-a expus unor melodii sau mesaje scrise. Apa a cristalizat  armonios la melodia Silent night sau la cuvinte precum Mulțumesc, Iubire, Pace.  Emoto ne dovedește prin experimente științifice ca energia vibrațională umană (gânduri, cuvinte, idei, muzică) afectează profund structura moleculară a apei. Masaro Emoto ne spune că “Gândurile despre propria noastra persoană, emoțiile noastre, aspirațiile noastre, toate influențează starea de sănătate, direcția în care ne deplasăm atât în plan fizic, cât ți spiritual ți intelectual. Cuvintele pe care le adresăm celor din jur, modul în care ne relaționam la ei prin sentimente, au un impact inclusiv la nivel molecular.”

Suntem perfect construiți “după chipul și asemănarea” cu puterea magică de a schimba lumea. Cu toții am fost binecuvântați de  Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă ne folosim la maximum această putere, vom putea schimba lumea, percepția, viața într-o singură clipa. Acțiunea de a rosti cuvinte, ne a ne autosugestiona prin mesaje inspiraționale și de a crede în ele ne conferă puterea  de a transforma în bine realitatea așa cum inima ne dictează. 

puterea cuvintelor

puterea cuvintelor

do itcantece

“Mesajele ascunse din apă” prezintă munca revoluționară a omului de știință de renume  internațional, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat stiintific că apa are puterea de a reflecta gândurile, cuvintele, rugaciunile, sentimentele și muzica. Rezultatele extraordinare ale lui Masaru Emoto ne pot schimba definitiv percepția asupra vietii si a lumii in care trăim. Privind fotografiile obtinute de el, ne punem întrebarea: “Daca gandurile pot face asta apei, atunci ce efecte au aceste ganduri asupra noastra?” Acum dispunem de probe clare ca noi ne putem vindeca si transforma pe noi insine și intreaga planeta prin gandurile pe care alegem sa le avem și felul prin care alegem să le exprimăm.

Informații suplimentare

Marime bratara

16 cm, 18 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…