-19%

Bratara cu Margareta si Mandala Unimii

169,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 5.92 g
Dimensiuni 21 × 2 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Bratara cu Margareta si Mandala Unimii – realizata Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, norocului si bucuriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 21 cm: 16.5 cm bratara PLUS 4.5 cm lant de reglaj. Dimensiunea Margaretei centrale  este de 2 cm iar pandantivele cu Mandala Unimii au 0.7 cm diametrul.

Bratara cu Margareta si Mandala Unimii este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara cu Margareta si Mandala Unimii – simbolistica
Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre simbolul Margaretei

Margaretele sunt flori ale feminitatii si ale inocentei, sunt flori cu centrul plin de caldura si petale ca raze de lumina.

Simbol al gratiei, puritatii si delicatetei, margareta reprezinta un adevarat compliment adus frumusetii feminine.

In antichitate, margaretele erau atribuite lui Artemis, zeita protectoare a femeilor. Iar in zilele noastre numeroase culturi considera margareta un simbol al idealismului si simplitatii, a credintei in dragoste si in familie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara cu Margareta si Mandala Unimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top