Bratara Copacelul Familiei

220,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara Copacelul Familiei este o creatie handmade deosebita formata din 5 pandantive copacei inscriptionati imprejur cu “A Family’s love is natures masterpiece” – Dragostea unei familii este capodopera naturii.

Modelul face parte din colectia #createyourfuture , colectie care ne trimite spre conceptul de responsabilitate pentru  fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita.

Bratara Copacelul Familiei din argint este realizata manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Dimensiuni: lungime bratara: 17 cm plus lant de regaj de 4 cm, simboluri:  1.3 cm.

Despre Copacelul familiei

Copacelul Familiei ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă, compasiune  si intelegere.

Copacelul Familiei ne invata sa ne pretuim aproapele, sa ne iubim pe noi dar si pe aproapele nostru ca pe o parte integranta din noi. Suntem formati din sclipire divina, din iubire si bucurii, din realizari si impliniri, din vise si sperante….. dar si din tot ceea ce ne inconjoara.

Copacelul Familiei este un plan de a ființei umane, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…