Bratara Chakra Intuitiei

140,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Metal

Argint 925 premium, Argint 925 premium AURIT

Bratara Chakra Intuitiei –  creatie handmade deosebita din Argint 925 premium, cristale si snur de matase cerat tratat (special pt a nu retine apa si pentru o mai mare rezistenta in timp). Atat simbolul chakrei cat si accesoriile bratarii sunt din Argint 925 premium/ Argint 925 premium placat cu Aur 24K. Bratara Chakra Intuitiei este reglabila si este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare. Bratara Chakra Intuitiei este disponibila in doua variante:

  • Argint 925 premium pe snur de matase cerat negru
  • Argint 925 premium placat cu Aur  24K pe snur de matase cerat mov inchis.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chackra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra  Intuitiei – Ajna

Aceasta chakra este cel de al saselea centru de energie cunoscut si ca fiind cel de-al treilea ochi. Pozitionata in mijlocul fruntii, Ajna, cum este denumita in limba sanscrita, este centrul contemplarii si al intuitiei. Cand acest centru este deschis avem un sentiment profund de conectare la vocea noastra interioara, simtim ca primim indrumare in alegerile pe care le facem; cand centrul intuitiei este blocat, sentimentul de neincredere si indoiala in privinta porpriei persoane apare. Se spune ca  deschiderea acestei chakre este asociata cu un sentiment bine definit cu scopul nostru in viata.

Legea scopului in viata guverneaza aceasta chakra, fiecacre dintre noi avand in interiorul sau divinitatea, intelepciunea, adevarul iar ghidandu-ne dupa aceastea vom reusi sa ne manifestam pe deplin potentialul. „Linistind agitatia interioara alimentara de vocile celorlalti, vom putea auzi cum ne vorbeste sufletul nostru. El are o singura dorinta: sa nu uitam ca natura noastra esentiala este o scanteie de divinitate.” Deepak Chopra

Chakra Intuitiei este asociata cu capacitatile perceptive extrasenzoriale, precum clarviziunea, clarauzul si telepatia. Simtul care ii corespunde este vocea interioara, independenta de vibratiile exterioare.

Ajna, sau Chakra Sprancenii este legata de glanda pineala si este simbolizata de o floare de lotus cu doua petale. Implica echilibrul partii superioare si inferioare, increderea in ghidarea din interior. Aspectul intern este legat de accesul intuitiei.

Din punct de mental, Ajna este legata de constiinta vizuala iar din punct de vedere emotional este legata de claritate la nivel intuitiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top