Bratara Chakra Energiei

140,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Metal

Argint 925 premium, Argint 925 premium AURIT

Bratara Chakra Energiei  –  creatie handmade deosebita din Argint 925 premium, cristale si snur de matase cerat tratat (special pt a nu retine apa si pentru o mai mare rezistenta in timp). Atat simbolul chakrei cat si accesoriile bratarii sunt din Argint 925 premium/ Argint 925 premium placat cu Aur 24K. Bratara Chakra Energiei este reglabila si este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare. Bratara Chakra Energiei este disponibila in doua variante:

  • Argint 925 premium pe snur de matase cerat negru
  • Argint 925 premium placat cu Aur  24K pe snur de matase cerat mov inchis.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chackra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra Energiei, Chackra Focului – Manipura

Cea de-a treia chackra, Manipura, este localizata in plexul solar, unde se spune ca este sediul puterii fiecaruia dintre noi in aceasta lume. Cand acest centru este deschis prin el circula energia si suntem capabili sa ne transpunem intentiile si dorintele in practica, dar cand este blocat ne simtim nemultumiti si ineficienti. Legea intentiei si dorintei guverneaza aceasta chackra. Daca lasam energia vitala sa circule neingradita prin Chackra Energiei lumina si caldura intentiilor noastre va radia, raspandindu-se benefic in afara fiintei noastre.

Chackra Energiei, a Focului este legata de metabolism si de sistemul digestiv, de grupurile de celule din pancreas, din peretele exterior al glandelor suprarenale si cortexului adrenal cu un rol foarte important in digestie, in transformarea, conversiunea din aliment in energie pentru functionarea armonioasa a corpului.

Manipura este simbolizata printr-o floare de lotus cu 10 petale. Implica chestiunile de putere personala, frica, anxietate, formarea unei opinii, introversiune si transformarea din emotii de baza si simple in emotii complexe. Din punct de vedere fiziologic Chakra Energiei guverneaza digestia, mental guverneaza puterea personala, emotional gverneaza expansivitatea si spiritual guverneaza tot ceea ce inseamna crestere si dezvoltare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top