-12%

Bratara 7 simboluri sacre din argint

260,00 lei 229,90 lei

Bratara 7 simboluri sacre din argint  –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde: OM (vibratia creatoare primordiala), Infinitul (absolutul si energia fara de sfarsit), Arborele Vietii (materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si lumesc, intre Interior si Exterior), Samanta Vietii incorporata in  Hamsa (protectia, prosperitatea pe toate planurile, realizarea),  Yin & Yang (armonia si echilibrul, complementaritatea fortelor aparent opuse, dinamismul), Floarea de Iris (credinta, intelepciunea, valoarea, feminitatea, perfectiunea, viata), Ochiul lui Horus ( simbolul puterii, al  concentrarii, libertatii, determinarii)

Bijuteria face parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

Bratara 7 simboluri sacre  este realizata manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Bratara este reglabila, simbolurile si magelutele din Argint 925 premium fiind dispuse pe snur de matase cerat special tratat pentru o rezistenta desebita si pentru a nu retine apa. Dimensiuni: lungime desfasurata minim bratara 16 cm si  lungime desfasurata maxim bratara: 22 cm  – SE POATE REGLA PENTRU ORICE DIMENSIUNE. Dimensiuni simboluri: 0.8 cm (Infinit), 1.3 cm (OM, Yin si Yang, Floare de Iris si Arborele Vietii), 1.5 cm (Ochiul lui Horus, Hamsa).  Pret: 220 lei.

Bratara 7 simboluri sacre din argint este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta,  simboluri asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea, pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara 7 simboluri sacre din argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top