Banner mic
Reducere!

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale

250,00 lei 187,50 lei

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale este speciala prin design-ul special creat, prin intrepatrunderea energiei acestor simboluri de valenta inalta.

Alege aceasta bratara pentru eleganta ei, pentru influenta benefica pe care o are asupra ta in viata de zi cu zi. Bucura-te de puterea elementelor!

Descriere

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale  este realizata manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Bratara este reglabila. Simbolurile si magelutele din Argint 925 premium sunt dispuse pe snur de matase cerat. Acesta este tratat special pentru o rezistenta desebita si pentru a nu retine apa.

Dimensiuni Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale:

 • lungime desfasurata minim bratara 16 cm
 • lungime desfasurata maxim bratara: 22 cm

SE POATE REGLA PENTRU ORICE DIMENSIUNE.

Dimensiuni simboluri: 1.2 cm (Infinit), 1.7cm (OM, Mandala Unimii, Steaua lui David, Simbolul Pacii),   1 cm (Yin si Yang), 1.2  cm (Arborele Vietii). .  Pret: 250 lei.

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale – Despre simboluri

Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

 • OM (vibratia creatoare primordiala),
 • Infinitul (absolutul si energia fara de sfarsit),
 • Arborele Vietii (materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si lumesc, intre Interior si Exterior),
 • Yin & Yang (armonia si echilibrul, complementaritatea fortelor aparent opuse, dinamismul),
 • Mandala Unimii (simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al  abundenţei si al respectul pentru intreaga viata),
 • Steaua lui David (simbolul armoniei și al păcii,  un simbol iniţiatic al macrocosmosului, care uneşte cerul cu pământul, cu o mare putere de protecţie, el fiind compus din două triunghiuri suprapuse, având ca semnificaţie existenţa Divinităţii în ambele planuri: celest şi material. Cele sase colturi a celor doua triunghiuri suprapuse in Steaua lui David corespund celor sase zile ale creatiei. Acestea reprezinta, de asemenea, cele sase atribute ale lui Dumnezeu: dragoste, putere, intelepciune, mila, maiestate si justitie).
 • Simbolul Pacii (subliniaza puterea armoniei universale, a pacii interioare si exterioare, a armoniei cu Sine, cu Sinele superior si cu tot ceeea ce ne inconjoara, ne ajuta sa intelegem, sa integram si sa simtim ca ceea ce este in Interior. Se reflecta perfect in Exterior, cu cat suntem mai echilibrati, armonizati, impacati in Interior, cu atat tot ceea ce se intampla in jurul nostru, in Exteriorul fiintei noastre, este mai echilibrat, armonios, firesc. ” Frumusetea pe care o vezi in mine, este oglinda frumusetii tale, este o reflexie a ta” Rumi).

Bijuteria face parte din colectia #life. Colectia celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Reducere!
  Colier Hamsa cu cristale

  Colier Hamsa cu cristale

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!

  Inel cu 5 simboluri OM

  130,00 lei 97,50 lei
 • Reducere!
  Set cercei si inel cu simbolul OM

  Set cercei si inel cu simbolul OM

  75,00 lei
 • Reducere!
  Bratara multiple simboluri sacre pentru copii (3)

  Bratara multiple simboluri sacre pentru copii

  150,00 lei 112,50 lei
 • Reducere!
  Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!
  Inel Floarea Vietii

  Inel Floarea Vietii din argint

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!
  Pandantiv Floarea Vietii Yin si Yang

  Pandantiv Floarea Vietii Yin si Yang din argint

  100,00 lei 75,00 lei
 • Reducere!
  Inel Infinit cu cristale

  Inel Infinit cu cristale

  79,00 lei 59,25 lei
 • Reducere!
  Inel cu simboluri OM din argint

  Inel cu simboluri OM din argint

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!
  Pandantiv arborele vietii cu cristale colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv Arborele Vietii cu cristale – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  85,00 lei130,00 lei 63,75 lei - 97,50 lei
 • Reducere!
  Pandantiv Hamsa cu cristale si sidef

  Pandantiv Hamsa cu cristale si sidef

  140,00 lei 105,00 lei
 • Reducere!
  Pandantiv sfera floarea vietii colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei180,00 lei 105,00 lei - 135,00 lei