Bratara 5 simboluri din argint

170,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara 5 simboluri din argint cu cristale  este realizata manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Bratara este reglabila. Simbolurile si magelutele din Argint 925 premium sunt dispuse pe snur de matase cerat. Acesta este tratat special pentru o rezistenta desebita si pentru a nu retine apa.

Dimensiuni Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale:

  • lungime desfasurata minim bratara 16 cm
  • lungime desfasurata maxim bratara: 22 cm

SE POATE REGLA PENTRU ORICE DIMENSIUNE.

Dimensiuni simboluri: 1.1 (Floarea Vietii), 1.2 cm (Infinit), 1.1 (Trifoi cu 4 foi),  1.3 cm (OM),   1 cm (Yin si Yang).  Pret: 170 lei.

Bratara 5 simboluri din argint  este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Bratara 5 simboluri din argint – Despre simboluri

Bratara 5 simboluri  din argint  –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • Floarea Vietii (simbolul etalon al geometriei sacre, al armoniei si echilibrului; simbol ce aduce multe bucurii, indruma la vise mari si realizari marete)
  • OM (vibratia creatoare primordiala),
  • Yin & Yang (armonia si echilibrul, complementaritatea fortelor aparent opuse, dinamismul),
  • Infinitul (absolutul si energia fara de sfarsit),
  • Trifoiul cu 4 foi (simbol traditional romanesc al norocului, al unei vieti fericite si implinite)

Bijuteria face parte din colectia #life. Colectia celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Bratara 5 simboluri din argint

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…