Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

140,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime bratara

16 cm, 17 cm, 18 cm

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus pe cristale de cuart alb si onix – o bijuterie deosebita din Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea – colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele. Colectia I know! I believe! I love!  by Ozana Barabancea aduce in fata dvs mesaje universale incriptate in semnele de geometrie sacra, in misterul, forta si importanta acestora.

„Bijuteriile purtatoare de semnele geometriei sacre aduna linistea atat de necesara fecaruia dintre noi! Este vorba despre liniste interioara, fondul psihic pe baza caruia putem cladi prezentul si viitorul nostru, in armonie cu sinele nostru superior! Este vorba despre daruire, iubire si credinta, despre iertare, smerenie si acceptarea belsugului din noi! Pentru ca accesarea propriului adanc este lucrarea cea mai migaloasa!” Ozana Barabancea

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – creatie handmade deosebita

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – creatie handmade deosebita realizata din Argint 925 premium, cristale de cuart alb si onix in tehnica 3D (tehnica ce confera o profunzime speciala simbolurilor). Bratara este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile celor trei simboluri.

Despre cele trei simboluri: Yin si Yang, OM si Floarea de lotus

În basmele occidentale, inevitabil binele distruge răul. Însă în Orient, ideea fundamentală este de a armoniza cele două forțe, reprezentate de Yin și Yang. Astfel, când una dintre cele 2 forțe încearcă să se extindă (să o înghită pe cealaltă), automat apare în interiorul ei, în forma absoluta și perfecta (cercul), forța opusa. Pentru a elimina total una dintre cele 2 forțe, trebuie distruse amândouă. Pe scurt nu poate exista una fără cealaltă, iar în orice rău/minciuna/intuneric exista cel puțin o fărâmă de bine/adevar/lumina la fel cum în orice bine exista o urma de răutate. Simbolul exprima perfect complementaritatea, imbinarea perfecta, echilibrul si armonia din Univers.

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal. Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a inițierii. “OM” deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă. “OM” este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul. “Când rostim împreună “OM” , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pașnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

Floarea de Lotus – Floarea Spiritualității este privită în multe culturi diferite, mai ales în  religiile orientale, ca simbol al purității, al iluminării și al renașterii. Caracteristicile acestei flori reprezintă o analogie perfectă a condiției umane: chiar și atunci când rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape, Lotusul dă nastere celei mai frumoase flori din lume. Floarea de Lotus simbolizează trezirea conștiinței umane și nu numai. De asemenea, Floarea de Lotus simbolizează cea de a șaptea chakra, cunoscută sub denumirea de Sahasrara. Potrivit tradiției, această chakră este stimulată prin practicarea meditatiei și a diferitelor stiluri de yoga. Atunci când aceast centru energetic functionează armonios, o stare de conștiintă pură, pace, bucurie și comuniune cu Dumnezeu este atinsă. De aceea, această chakră este reprezentată de o Floare de Lotus cu o mie de petale colorate. Lotusul este în principiu utilizat pentru a simboliza bucuria, armonia, pacea, puritatea și sinceritatea. Lotusul este de asemenea un simbol al dragostei de familie, prieteni și asociați. Lotusul este cea mai bună formă de simbol feng shui pentru emisia de energie pozitivă chi, energie care aduce o minte clară și împacată celor care și-au propus țeluri mărete și sunt hotărâți să le realizeze.  Reflecția luminii prin intermediul florii de lotus sporește chiar și mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitivă chi și de a anula energiile negative.

Semnificatia cristalelor:  cristal cuart si onix

Cristal Cuart – Talisman de noroc care poate folosi pentru orice scop pozitiv, este inlocuitor al oricaror alte pietre. Este un bun ghid spiritual cu un puternic rol protector impotriva energiilor negative. Calmeaza, relaxeaza, vindeca, purifica, reduce gandurile negative, sentimentul de vinovatie, melancolia, sentimentul de singuratate. Aduce inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani, sanatate Mareste dinamismul, energia, actiunea, perseverenta, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea, judecata, confera un somn linistit.  Pune in legatura cu ghizii spirituali si deschide accesul spre alte dimensiuni spirituale. Amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat, purifica celelalte pietre.

 Onix – Piatra a sigurantei si securitatii care protejeaza  impotriva energiilor negative . Stimuleaza: manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri.  Scade: stresul, blocajele, gandurile negative si teama de necunoscut. Ajuta la: descoperirea posibilitatilor intr-o situatie dificila, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii.  Deschide accesul spre lumea viselor si echilibreaza emotional, controleaza emotiile extreme. Benefic pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, par, ochi, muschi, asimilarea vitaminei E si B, inima, rinichi, nervi, capilare, pancreas.

 

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodată o floare de lotus înflorită pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut să nu remarce frumusețea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, întotdeauna floarea de lotus apare extrem de curată și pură. Din acest motiv, lotusul a ajuns să fie asociat cu puritatea și frumusețea, în religii … Bratara 3 simboluri sacre:…

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Bratara 3 simboluri sacre:…

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea Citește mai departe »

Yin si Yang – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Yin și Yang este unul din cele mai răspândite concepte din filozofia și metafizica chineză, ce au fost transmise de-a lungul istoriei prin diverse școli din China antică. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia. La fel ca și în cazul altor noțiuni filozofice chinezești, influențele Yin și … Bratara 3 simboluri sacre:…

Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top