-36%

Blocnotes cu simboluri sacre

55,00 lei 35,00 lei

Golește

Descriere

Blocnotes cu simboluri sacre: Floarea Vietii, Arborele Vietii, Cubul lui Metatron, Hamsa. Blocnotesul are 2 coperti groase (prima decupata/gravata laser cu simbolul scaru),  spirala metalica, 100 coli albe dispuse in spirala si are dimensiunile 15.5 cm/ 20.3 cm (aproximativ A5).

Blocnotesul este dinsponibil in urmatoarele variante:

  • Floarea Vietii decupata laser
  • Floarea Vietii 3D decupata laser
  • Arborele Vietii decupat laser
  • Cubul lui Metatron gravat laser
  • Hamsa gravata laser.

Creatiile FOLCONCEPT cu simboluri de geometrie sacra – puternic încărcate cu energie pozitivă, care armonizeaza, echilibrează energiile din jur – sunt realizate cu grijă, în asocieri de culori, materiale și desene inspirate de INIMA, NATURA și de puternica ENERGIE FEMININA

Simbolurile de geometrie sacra, cu o forță miraculoasa și cu o încărcătură energetică deosebită, întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile neprietene, ne clarifica mintea si imbunatatesc fluxul energiei în corp.

Simbolurile sacre sunt cele care aduc bucurii si care indruma la vise mari si realizari marete.

Aceste simboluri de valenta spirituala inalta ne invata ca in lumina incape doar LUMINA, BINE, ARMONIE, IUBIRE, ECHILIBRU. Sunt simboluri atat de pure in care LUMINA isi depasese suficienta spre INFINIT. Acestea ne arata ca putem schimba lumea in bine atat timp cat noi suntem bine. Cat noi traim in armonie, tot ceea ce respira  in jurul nostru se echilibreaza in armonie.

Informații suplimentare

Simbol

Floarea Vietii, Floarea Vietii model 3 D, Arborele Vietii, Cubul lui Metatron, Hamsa

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…