Luna iubirii – Dăruiește din inimă cadouri speciale – Iubire, lumină și viață

Luna iubirii ne îndeamnă să urmăm calea dragostei, aceasta va aduce în cele din urmă lumina în sufletul nostru. Urmând lumina, ea va revela mereu viața. Astfel inițiații afirmă că viața este iubire și iubirea este viață! Calitatea vieții poate fi nemărginit influențată prin acțiunile noastre, dar simbolic totul capată sens când lăsăm misticismul să ne reveleze adevărul uitat.

“Inima cu bătăile ei apludă existența”

Lucian Blaga

De Dragobete, iubeste romaneste si daruieste:

Februarie este luna iubirii – Daruieste din inima

Fii pregătit pentru 24 februarie și alege-i sau alege-ți un cadou special. Create din înțelepciunea inimii și menite să bucure sufletul celui ce le poartă, bijuterii FOLconcept sunt creații handmade deosebite, cu metale și simboluri de valență spirituală înaltă, potrivite pentru un cadou cu adevărat special!


Simbolul armoniei si al echilibrului, Floarea Vieții este un șablon de geometrie sacră format din 19 cercuri complete și 36 de arcuri, dispuse simetric sub forma unui hexagon, în care centrul fiecărui cerc este pe circumferința a șase cercuri învecinate de același diametru, încadrate echilibrat într-un alt cerc mai mare. Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.

Perfecţiunea formei, a proporţiilor şi armonia Florii Vieții i-a atras dintotdeauna pe filozofii, arhitecţii, pictorii şi sculptorii din întreaga lume. Ea este considerată un simbol al geometriei sacre, cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă.

Bijuteriile FolConcept sunt o îmbinare armonioasă între metale prețioase și simboluri sacre, între material și spiritual, între mesaje și înțelesuri esențiale. Aceste bijuterii cu simboluri spirituale reprezinta materializarea creației din înțelepciunea inimii. Sunt menite să bucure sufletul celui care le poartă și pentru asta în luna iubirii le considerăm cadoul perfect pentru cei care iubesc!

În luna iubirii dăruiește un cadou special, pentru că purtatul zilnic al simbolurilor sacre transpuse în aceste bijuterii duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea carismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și de a fi în armonie cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea bijuteriilor cu simboluri spirituale, din argint:

  • menţine starea optimă a sănătăţii,
  • duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului,
  • armonizează forul interior,
  • oferă liniște, pace și echilibru,
  • stimulează noi idei creatoare capabile să vă orienteze spre un țel constructiv.

Așadar, aceste simboluri spirituale cu încărcătură energetică pozitivă trimit direct spre concepte și valențe înalte. Recomandăm din suflet (vezi Blog Floarea Vietii – FOLconcept în viața de zi cu zi) tuturor îndrăgostiților să poarte bijuteriilor FOL pentru că întăresc câmpul auric, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Idei de cadouri speciale pentru cei care iubesc din inimă:

Vă propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală, și nu doar cu prilejul de Luna Iubirii! Să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întâmpla sau cât de mulțumiți veți fi de ceea ce este în interiorul vostru și, implicit, de ceea ce transmiteți în exteriorul ființei voastre.