Conform numerologiei și profilului energetic al lunii, octombrie 2022 va fi saturat de: comunitate, stare de bine, eleganță și serendipitate. Așadar, așteptați-vă la situații care să vă facă să vă confruntați cu sincronicități – atunci când au loc evenimente care au o coincidență diferită. Vor fi destul de semnificative pentru oamenii ce le experimentează.

Înțelesurile spirituale ale lunii Octombrie

Dacă culmea spirituală a anului ar fi fost septembrie, atunci octombrie va continua să aducă veștile bune. Vor exista și aspecte pe care le putem dezvolta mai mult, cum ar fi capacitatea noastră de a coexista, planurile și personalitatea. Unele momente de conexiuni puternice, vibrații universale, scop și creativitate pură, pot fi mascate (ascunse nouă) în timp ce ne duc acolo unde suntem destinați să fim.

„Octo”, în latină, înseamnă „opt”, deoarece pentru romani, inițial, calendarul începea cu martie, făcând luna octombrie să fie astfel a opta lună. Chiar și după ce martie a fost mutat pe 3, numele lui octombrie nu s-a schimbat. Ritmul acestei perioade va fi extrovertire și bucurie. Vremea încă prezintă timp ploios, în special în ultimele părți ale după-amiezii. Cu toate acestea, asta doar purifică aerul și îl face mai ușor de respirat și mai blând.

Octombrie va aduce energiile echilibrate ale echinocțiului în transformările interioare ale sufletelor noastre pentru a le armoniza. Cu toate acestea, cea mai unică trăsătură spirituală a lunii octombrie este șansa ca prezența altor dimensiuni să devină mai mare – în special acele dimensiuni în care locuiesc sufletele trecute. Se simte ca și cum cei dragi plecați sunt aproape de noi și încearcă să ne contacteze.

Ca atare, sensul spiritual al lunii octombrie este încă despre contemplarea înțelepciunii cu privire la depășirea dificultăților. Alături de asta, trebuie să căutăm să ne reinventăm pe noi înșine în timp ce ne întărim să căutăm recuperarea vindecării, a sănătății și chiar a vieții trăite din plin.

Octombrie se conturează în numărul „10”. În numerologie, aceasta este echivalent cu 1 ce semnifică energia creatoare, începutul, absolutul și individualitatea. Este, de asemenea, legat de ambiție, realizări, curaj și arta de a conduce. Folosește vibrațiile lunii pentru a-ți îndeplini obiectivele și a-ți realiza visele. Fă un salt spre a-ți împlini cele propuse, în această vibrație spirituală creatoare, fermă, consecventă!

Vibrația spirituală a lunii Octombrie adune noi drumuri și oportunități

În această lună, va trebui să găsești echilibrul și să cauți balanța interioară, liderul acestui sezon. Localizează-ți centrul, deoarece luna asta ar putea să fie printre cele mai uimitoare și magice luni din acest an. Încearcă să manifești recunoștință în măsura potrivită, reflectă și meditează în cumpătare înainte de a acționa, purifică cauzalitatea pentru a primi un efect benefic! Fii conștient de faptul că orice ai nevoie pentru a realiza, prospera și a fi cu totul bine, se află deja în tine.

Perioada lui Octombrie este extrem de însorită, așa că va exista multă energie binevoitoare și cooperantă din partea celor îngăduitori. Acest lucru va deschide, de asemenea, oportunități în care vei putea face servicii sau muncă suplimentară – fie ca voluntar, fie ca liber profesionist. Gândiți-vă să vă alăturați unei companii, unui grup de caritate sau o comunitate în care experiența dvs. este de neprețuit în acest moment.

Această dorință de sprijin poate fi prezentă și în cadrul familiei dumneavoastră, prin intermediul rudelor apropiate sau al copiilor lipsiți de sprijin emoțional. Încercați să aveți disponibilitatea și spațiul în inimă pe care să îl oferiți celor apropiați, dacă va veni momentul. Cu toate acestea, încercați să nu faceți nimic din simțul obligației sau în speranța unei recompense. În această lună, a ajuta pe cineva nu va fi un obstacol pe parcursul zilei și nu va obstrucționa responsabilitățile sau obligațiile.

Așadar, în următoarele săptămâni, încercați să acceptați schimbările. Cu calmitate, împărtășește volumul de muncă și vei vedea că nu este nevoie să-ți asumi totul de unul singur.

Energia Universală a lunii Octombrie 2022

Multe dintre caracteristicile lunii Octombrie se vor suprapune cu cele ale energiei zodiei Balanța. Vom avea șansa să apreciem frumusețea vieții, să învățăm din ceea ce experimentăm, să folosim diplomația pentru a face conexiuni importante și să fim complet concentrați pe lucrurile care sunt cinstite și corecte.

Numerologia spune că octombrie este luna universală cu forța numărului 9. Acesta este momentul în care trebuie să îmbrățișăm schimbările și să credem în înțelepciunea Universului.

Dacă până acum viața avea un sentiment de haos din cauza schimbărilor recente, atunci acum vă puteți bucura de efecte ce vin, cu un sentiment de armonie și pace. Distrează-te cu vibrațiile plăcute și fii conștientă de tot ceea ce se întâmplă în viață (bune sau altfel).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top