Publicat pe

Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile

Produse FOLconcept cu Floarea Vietii

Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, a proportiilor si armonia Florii Vietii au facut ca acest simbol sa fie numit si „limbajul linistii” sau „limbajul luminii”. Floarea Vietii este considerata sursa a tot ceea ce exista, a tuturor limbajelor, limbajul primordial al Universului, al formei pure si al proportiei.

Simbol cu straveche valoarea spirituala ce infatiseaza formele fundamentale ale spatiului si timpului, Floarea Vietii reprezinta expresia vizuala a fortei vietii, a energiei pure, a legaturilor armonioase dintre toate formele de viata, a faptului ca totul este interconectat si creat perfect.

Floarea Vietii – simbolul, conceptul,  credinta, UNIVERSUL

Floarea Vietii este simbolul care m-a invatat, m-a indrumat, m-a asezat sa traiesc in universul infinit al inimii, acolo unde daca vrei poti, daca iti doresti primesti si daca visezi materializezi.

Floarea Vietii m-a sprijinit in indeplinirea dorintelor si mi-a aratat ca EU pot materializa, crea, infaptui.

M-a invatat sa nu ma abat de la drumul meu si sa cred in mine.

Mi-a aratat ca pot asimila si integra perfect totul daca fac ceea ce simt, ceea ce ma indeamna inima.

Mi-a dat forta, mi-a dat culoare, aripi, rost si bucurii. Mi-a deschis drumuri minunate din carari nebanuite si mi-a scos in cale oameni magnifici si experiente frumoase. M-A INTELES si m-a facut sa inteleg cat de frumos poti trai in armonie si in ganduri pozitive.

Mi-a devenit atat de draga si m-a invatat ca in lumina incape doar LUMINA, BINE, ARMONIE, IUBIRE, ECHILIBRU. Si ca este un simbolul atat de pur in care LUMINA isi depasese suficienta spre INFINIT.

Mi-a aratat ca pot schimba lumea in bine atat timp cat eu sunt bine. Cat eu traiesc in armonie, tot ceea ce respira  in jurul meu se echilibreaza in armonie.

Floarea Vietii este simbolul care m-a indrumat la vise mari si la alegeri din inima

Floarea Vietii este simbolul care m-a indrumat sa vibrez in armonie cu tot si totul sa vibreze in armonie cu mine!
Am inteles ca nu trebuie sa ma judec, ca totul este exact asa cum trebuie sa fie, ca prezentul este ACUM si cu cat ma bucur de ACUM cu atat viitorul lui ATUNCI CAND va fi mai luminos. Am invatat ca nu trebuie sa ma intreb daca o sa cad atat timp cat am CREDINTA ca o sa zbor.

Floarea Vietii mi-a aratat ca acolo unde nu cred, nu vreau, nu pot, de fapt tocmai acolo am puterea de a face minuni.
M-a ajutat, m-a impins si mi-a aparut acolo unde ma asteptam mai putin. Mi-a adus mai multe bucurii decat mi-as fi imaginat vreodata.

Am invatat ca Floarea Vietii aduce bucurie, armonie si echilibru, fiind suficient sa te lasi in voia ei, in voia unui simbol complet, perfect si complex, cu inteles profund si benefic in arta si trairea tuturor civilizatiilor lumii, din toate timpurile.

Floarea Vietii – simbolul meu drag mai presus de cuvant, concept, capodopera – cu care cred, respir,  traiesc cum e sa fii bun, sa vrei, sa faci, sa cauti, sa gasesti, sa integrezi, sa porti, sa te lasi in voia VIETII, ARMONIEI, ECHILIBRULUI, MIRACOLELOR, INIMII, FERICIRII, SUBLIMULUI.

Este simbolul pe care cand nu l-am cautat m-a gasit si pe care l-am gasit atunci cand a trebuit.  Mi-a bucurat inima cand am plecat special de acasa sa-l gasesc dar si cand a aparut suprinzator acolo unde m-am asteptat mai putin.

Fie ca este in arta mesterilor populari, fie ca o gasim in cladiri emblematice si de insemnatate – puncte strategice de crez, in situri arheologice vechi de mii de ani, pe cupole, ornamente, porti, pietre de hotar, rozete, fatade…. Floarea Vietii se contureaza maiestoasa, delicata si de fiecare data  imi incarca sufletul de bucurie cu energia ei magnifica.
Floarea Vietii transcende cultura, limbajul,  obiceiul, spatiul, armonios spre suprem.

Va invit sa vizionati mai jos colectia mea de poze cu energii si vibratii exceptionale, cu simbolurile Floarea Vietii si Samanta Vietii (simbolul sacru al creatiei si fertilitatii ce sta la baza formarii Florii Vietii) in locuri  cu incarcatura energetica deosebita.

 

 

Floarea Vietii, Floare de Lumina, Floare de Viata – Floarea unde Armonia intalneste Sublimul, unde Echilibrul intalneste Absolutul,      unde Universul sta incriptat atat de FIRESC.

Lasă un răspuns