Publicat pe

Simbolul Floarea Vietii – protectie cu forta magica

Simbolul Floarea Vietii - protejeaza cu forta magica

Simbolul Floarea Vietii este delicat, armonios, pur ca o FLOARE, dar grandios, impozant, misterios, cu o forta magica ca și VIATA. Floarea Vietii este un simbol de protecție împotriva energiilor neprietenoase, care indruma la vise mari si alegeri din inima. Celui care poarta talismanul Floarea Vietii primeste protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Simbolul Floarea Vietii ii va sprijni pe toti cei care doresc sa isi urmeze visele pentru ca ele isi stiu deja calea. Acest semn magic ii va ajuta pe toti cei care isi asculta inima si aplauda, pe bataile ei, existenta, avand astfel parte de magie si de sansa ca fiecare zi sa fie cea mai frumoasa din viata lor!!!

Purtati Simbolul Floarea Vietii pentru:

  • mai multe bucurii decat v-ati imaginat vreodata si mai multe realizari decat ati visat vreodata,
  • cei care aduna praf de stele si il sadesc in frumusetea imaginatiei lor,
  • ca magnificele lor vise sa devina realitate.

Totul e traire, totul e magie, totul e in INIMA TA!!!

“Sunt două feluri de a-ți trăi viața… Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL”
Albert Einstein

Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri sacre care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!!!

Imaginează-ți, dorește-ți și CREDE!!!

Simbolul Floarea Vietii iti da aripi sa poti zbura in cele mai minunate taramuri!!!

Simbolul de geometrie sacră Floarea Vietii are o forță magică și o încărcătură energetică deosebită. Întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică emanata de simbolul Floarea Vietii – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al acestui simbol de valență spirituală înaltă, ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *