Bordura flori roz

Mulți mă întreabă de ce iubesc atât de mult cristalul de cuarț roz, așa că m-am gândit să vă spun totul despre această „Piatră a iubirii blânde”. Semnificația cuarțului roz este dragostea și este adesea menționată ca piatra iubirii universale. Ajută la aducerea încrederii și armoniei în relații și ajută la echilibrarea emoțiilor. Purtată ca piatră semiprețioasă în bijuterii aduce fericire și emoția iubirii calde în suflet.

Culorile acestui uimitor cristal vindecător pot varia de la roz pal la alb auriu. Se găsește de obicei în structuri granulare, granule și foarte rar ca minunatele structuri de cristal.

Lucrând cu TOATE Chakrele, emite o energie calmantă și revigorantă care îndepărtează ușor negativitatea, înlocuind-o cu forțele blânde iubitoare ale iubirii sinelui (aspect foarte important deoarece toți avem nevoie să ne iubim pe noi înșine).

Cristale de cuart roz in forma de inima

Minunatul cristal de vindecare cuarț roz ne transmite mesajul că nu este nevoie să ne grăbim în nicio situație, că liniștea, claritatea gândirii este singura cale de a merge, aducând astfel armonie emoțiilor noastre, mai ales dacă cineva a trăit o viață haotică sau este într-o situație de criză.

Cristalul de vindecare cuarț roz echilibrează energia Yin și Yang (feminină și masculină) și poate favoriza ca fiecare chakra să vibreze la frecvența corectă.

Ceea ce îmi place la cuarțul roz este faptul că utilitatea lui este în special folosita pentru chakrele inimii și coroanei. Energia transmisă este moale și mătăsoasă și produce blândețe atâa in afara cât și înăuntrul utilizatorului.

Un cristal vindecător uimitor, cuarțul roz aduce liniște și calmitate în relații, câștigându-și astfel denumirea de „Piatra iubirii blânde”, promovând receptivitatea la frumusețea artei, a muzicii, a cuvintelor scrise, stimulând imaginația și emitând sentimentul unei calde iubiri tinere.

Efectele vindecătoare ale cristalului de cuarț roz asupra corpului fizic

Cuarțul roz nu se oprește aici, acest cristal vindecător continuă să ofere și mai multe beneficii! Întinerește atât corpul fizic, cât și pe cel emoțional. La nivel fizic, poate fi folosit pentru a curăța fluidele din celulele corpului, favorizând astfel eliberarea de impurități (detoxifiere), ajutând rinichii și glandele suprarenale.

De asemenea, poate fi folosit pentru a ajuta la atenuarea efectelor arsurilor și veziculelor cauzate de arsurile solare. Dacă este plasat pe zona timusului, poate ajuta la tuse, precum și pe zona bronșică și pulmonară a corpului. În plus, deoarece funcționează atât de bine în zona Chakrei Inimii, ajută și la buna funcționare a inimii.

Sticla de apa cu cristal de cuart roz 550ml

Dar nu se oprește aici! Transformat într-un Elixir de cristal de cuarț roz, ajută la curățarea pielii, reduce ridurile și oferă un ten mult mai moale. Elixirul se poate prepara acasă punând într-un vas curat de sticlă un cristal brut de cuarț roz, peste care se toarnă apă. Se lasă de la 15 minute până la 24 de ore și se foloseste apa fie băută (intern) fie pentru aplicare pe piele (extern). Proprietățile apei de a înmagazina energia pozitivă au fost demonstrate de Dr. Masaro Emoto, ceea ce ne oferă absolută încredere în conștiința apei.

Mai multe informații despre proprietățile fizice ale cuarțului roz găsiți aici. Puteți achiziționa o sticlă pentru apă cu cristal de cuarț roz de pe multe magazine online.

Acum, despre efectele asupra nivelului emoțional, putem spune doar UIMITOR!

să purtăm sau să avem pe lângă noi cuarț roz

Multe diferite tipuri de bijuterii și alte produse au fost realizate cu cuarț roz, ceea ce înseamnă că mulți oameni acum se pot bucura atât de frumusețea, cât și de proprietățile sale vindecătoare. Purtătorii de bijuterii cu cuarț trandafiriu constată că piatra provoacă vibrații subtile care curg prin corpul lor și fac ca aura purtătorului să strălucească puternic cu această iubire interioară emanată. Când cumpărați bijuterii din cuarț trandafir, uitați-vă la claritatea pietrei, cu cât cristalul roz este mai clar (translucid), valoarea și beneficiile lui vor fi mai mici.

Cuarțul roz este cristalul de vindecare folosit pentru ameliorarea stresului și vindecarea rănilor emoționale actuale și vechi, deoarece funcționează atât de bine cu cele 4 chakre superioare, a inimii, a gâtului, a pinealei și a coroanei.

Vibrează cu numărul 7 și cu semnele astrologice ale Balanței și Taurului. Nu e de mirare că cei aflați sub aceste semne zodiacale iubesc acest cristal vindecător. Acest lucru se datorează credinței că pietrele prețioase funcționează în armonie cu constelațiile și împreună pot îmbunătăți valoarea purtătorului.

Asta este tot ce am pentru tine astăzi despre Cristalul Vindecător Cuarț Roz. Te invit să porți bijuteriile din argint cu cristal roz pentru a hrăni cu pace și calmitate, ființa ta minunată. Înconjoară-te cu vibrația iubirii blânde emisă de acest minunat cristal roz dăruit de Mama Pământ!

Lasă un comentariu

Shopping Cart
Scroll to Top