Contact FOLconcept - Intră în legătura cu noi

FOLconcept este locul unde amprenta vechilor civilizatii prinde forma si scop in realitatea noastra de azi. Produsele FOLconcept cuprind o gama de bijuterii si accesorii de uz. Pentru un contact FOLconcept, foloseste formularul de mai jos sau numarul de telefon:

FOLconcept – Magazinul Floarea Vietii aduce in fata dvs creatii deosebite cu simboluri de valență spirituală înaltă:

FLOAREA VIEȚII, MERKABA, OM, INFINIT, HAMSA, CUBUL ARHANGHELULUI METATRON, POMUL VIEȚII (ARBORELE COSMIC), SĂMÂNȚA VIEȚII, FLOAREA DE LOTUS, YIN&YANG. 

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp, prevenind îmbolnăvirea, protejand purtătorul și aducandu-i noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Atat bijuteriile cat si imbracamintea sau obiectele de decor prezentate in Magazinul Floarea Vietii materializeaza creatia inzvorata din intelepciunea inimii si sunt menite sa bucure sufletul celui care le alege, sa ii sprijine pe toți cei care doresc să își urmeze visele pentru că ele își stiu deja calea… pe toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, având astfel parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

Întrebări și răspunsuri despre serviciile si produsele FOLconcept

Ne puteti contacta telefonic la numarul: 0722.232.768 sau pe email: magazinfloareavietii@gmail.com.

Puteti plasa o comanda adaugand produsele dorite in Cosul de cumparaturi, apoi urmati pasii: Continua plata, completare Detalii livrare, Plaseaza comanda.

Plata produselor se face ramburs, la livrarea coletului.

Toate Bijuteriile FOLconcept sunt din Argint 925 premium si beneficiaza de garantie timp de un an de zile de la data primirii coletului.

Pentru a beneficia de garantie va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 si sa specificati numele pe care s-a facut comanda urmand ca cererea dvs sa fie solutionata in aceeasi zi.

Imbracamintea/ Obiectele de decor FOLconcept beneficiaza de garantie timp de 30 de zile de la data primirii coletului.

Pentru a beneficia de garantie va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 si sa specificati numele pe care s-a facut comanda urmand ca cererea dvs sa fie solutionata in aceeasi zi.

Puteti returna/schimba orice produs comandat in termen de 30 de zile de la data primirii. Va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 pentru cererea dvs de retur/schimb (care va fi solutionata in aceeasi zi).

Toate produsele prezentate pe site sunt create cu bucurie si cu mare atentie la detalii, livram produse de calitate pentru toti cei care aduna praf de stele si il sadesc in frumusetea imaginatiei lor pentru ca magnificele lor vise sa devina realitate. Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!