„Topazul Mistic” este „adevăratul” topaz care este acoperit cu un strat special pentru a adăuga culoarea curcubeică. În mod semnificativ, topazul care este în natură, este de fapt incolor sau „alb”. Pentru a adăuga efectul de culoare, topazul poate fi acoperit cu o peliculă de titan deosebit de subțire care se leagă de topaz la nivel molecular. În cursul acțiunii este implicată o căldură destul de mică. Acoperirea este permanentă, dar dacă o porțiune din cristal se rupe sau este crăpat cristalul, se va vedea culoarea naturală din interior.

Topazul este un mineral silicat din aluminiu și fluor. Topazul pur este topazul incolor, dar, din cauza impurităților, are o culoare precum vinul, galben, gri pal sau portocaliu-roșiatic, albastru, maro până la alb, verde pal, albastru, auriu, roz (rar), galben-roșiatic. Topazul portocaliu, cunoscut și sub numele de topaz prețios, este piatra tradițională a celor născuți în noiembrie. Topazul imperial este galben, roz (rar, dacă este natural) sau roz-portocaliu.

În această secțiune oferim bijuterii cu topaz mistic de bună calitate. Oferim pandantive și brățări cu topaz mistic realizate în combinație cu argint 925 premium, de cea mai mare puritate.

Ce este un Topaz Mistic?

Topazul mistic este un topaz natural acoperit cu un strat de culoare diferită pentru a-i oferi un aspect special. Învelișul care este dat peste topaz este similar cu filmul aparatelor de fotografiat vechi.

Mistic vine de la afișarea culorilor curcubeului pe cristalul de topaz. Deoarece efectul de topaz mistic este un strat fin, trebuie acordată cea mai mare grijă atunci când curățați bijuterii din argint cu topaz mistic sau le purtați. Nu încercați să zgâriați piatra sau să folosiți material dur pe suprafața acestuia.

De asemenea, protejează topazul mistic de substanțele chimice de uz casnic și de uz zilnic (soluții cosmetice, creme, parfumuri) sau continuă să le folosești dar spală-l cu multă apă ( precum la înot sau spălatul).

Există diverse opțiuni de bijuterii cu topaz mistic, unele variante disponibile pe piață sunt: ​​topaz mistic verde, topaz mistic Mercury Mist, topaz Mistic Moon Glow, topaz mistic Cassiopeia, topaz mistic Twilight, topaz mistic Grădina lui Neptune, topaz mistic albastru, topaz mistic roz, topaz mistic Extacy, topaz Mago Magic, topaz mistic luna indigo, topaz mistic roz trandafir, topaz mistic opal de foc și multe altele la fel de deosebite.

Topazul mistic nu este altceva decât un topaz clasic alb cu un strat fin de culoare. De asemenea, această tehnică produce topazul în diferite culori, de la gri verzui la albastru tanzanit, până la culoarea de albastru aprins. Dar cel mai obișnuit este magia curcubeului în tonuri de gri verzui. Stratul subțire cu care este acoperit topazul se numește titan. Acoperirea specializată modifică refracția naturală a pietrei, creând culori uimitoare curcubeice, predominant fiind albastrul, verdele, galbenul și mici explozii de nuanțe roșii.

Această tehnică de acoperire poate adăuga o anumită culoare cristalelor simple sau, în situația „Topazului Mistic”, acoperirea creează efecte de interferență a luminii, afișând cu impact un curcubeu al unei varietăți de culori. Acest impact ar putea da topazului un aspect artificial, care uneori provoacă confuzie cu privire la natura pietrei/cristalului.

Topazul mistic, numit și piatră semiprețioasă, este cunoscut în lume și ca topaz alaska, gheață din alaska, topaz mistic de foc, topaz de caraibe, topazul curcubeu și topazul cu titan.

Topazul Mistic de calitate bună:

Calitatea designului curcubeic cu impact la topazul mistic (care este cu adevărat plăcut la privit sau nu) plus vizibilitatea (sau absența) incluziunilor naturale, ar putea face diferența de calitate superioară printre pietrele de turcoaz individuale.

Posibile probleme cu topazul mistic:

Pietrele pot fi zgâriate sau deteriorate cu ușurință, fapt ce va afecta reflexia curcubeică compactă. Ar trebui astfel tratat topazul mistic cu aceeași grijă ca și perlele, de exemplu. Stratul de acoperire este sensibil la substanțe chimice și din acest motiv se recomandă scoaterea bijuteriilor atunci când desfășurați activități casnice care încorporează înălbitori sau chiar și înainte de a intra într-o piscină.

Deși Topazul este de fapt o piatră semiprețioasă tare, ar putea fi crăpat destul de ușor și perfect pe o axă distinctă. Din acest motiv, fierberea în apă sau folosirea unui aparat de curățat cu ultrasunete, de obicei, nu sunt recomandate atunci când curățați bijuteriile cu topaz mistic.

Terapia cu cristal de topaz mistic

În cadrul sistemului estic de astrologie, știința gemologiei planetare oferă una dintre cele ma eficiente tehnici de vindecare. Mulți profită de terapia cu cristal de topaz mistic, un sistem alternativ de vindecare pentru a contracara dezechilibrele din corpul eteric ce s-au adunat de-a lungul vieții.

Cristalele de topaz mistic nu sunt forțele în sine, ci oferă doar o reflectare a energiilor care sunt deja prezente și care sunt astfel amplificate și reglate pentru a fi folosite într-un mod corespunzator.

Cristalul de topaz mistic transportă vibrații și prin plasarea acestora în aura noastră, se schimbă și vibrațiile aurei, deci toată ființa noastră, pe toate planurile.

Oferiți încredere și purtați creațiile cu topaz mistic. Ește o posibilitate continuă de a lucra cu energia universală. Lumina este peste tot! Lumina este energie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.