Câmpul Merkaba este creat prin combinarea a trei variabile: Mer – Ka – Ba. Cuvintele Mer, Ka și Ba, provin din limba Egiptului antic și, în traducere exactă, înseamnă: Corp – Minte – Spirit. Există multe variații ale cuvântului Merkaba în întreaga lume la diverse culturi, cum ar fi: Merkabah … Merkava … Merkavah …

MER se referă la un tip specific de Lumină așa cum a fost înțeleasă în Egipt în timpul domniei Dinastiei a XVIII-a, înainte ca reorientarea religiei să introducă războiul între Dumnezeu și toată Creația. MER a fost văzut ca două câmpuri de lumină care se rotesc în direcții opuse, dar în același spațiu (cerc în cerc – vezi vesica piscis). Aceste câmpuri sunt generate atunci când o persoană respiră într-un fel special.

KA face referire la sufletul / spiritul individual al unei persoane.

BA reprezintă un mod de a interpreta realitatea prin spirit. În Realitatea noastră, Ba este de obicei definit ca un corp sau o realitate fizică. În alte dimensiuni, în care sufletele nu au corp, Ba se referă la percepțiile sau interpretările realității purtate de acestea.


Câmpul Merkaba – Carul Luminii Divine

Un câmp Merkaba care funcționează corect are un diametru de aproximativ 18 metri, proporțional cu înălțimea unei persoane. Merkaba rotativă poate fi afișată pe un monitor de computer cu ajutorul dispozitivelor adecvate. Arată identic cu învelișul termic al Pământului în imaginea cu infraroșu – împărtășește aceeași formă de bază a unei farfurie zburătoare tradiționale.

Câmpul Merkaba oferă persoanei care l-a activat o protecție completă creată de Iubirea Universului și, de asemenea, inițiază procesul de vindecare interioară și întinerire a corpului fizic, emoțional și spiritual.

Câmpul Merkaba este un vehicul, un „car” al Luminii Divine, folosit de Maeștri pentru a se conecta cu cei care s-au acordat la niveluri superioare.

Câmpul de Lumină Divină Mer-Ka-Ba este același car de Lumină menționat de Ezechiel în Biblie. În tradiția ebraică, înseamnă „carul sau tronul lui Dumnezeu” sau „carul care ridică un om la tronul lui Dumnezeu / în fața lui Dumnezeu”.

Meditația Merkaba

Învață respirația sferică folosind tehnica celor 18 respirații

Colecția de Bijuterii Merkaba din Argint

Lasă un comentariu

Shopping Cart
Scroll to Top