cadouri din inima

Cadouri din inima – modele speciale de bijuterii pentru îndrăgostiți

Inima este mult mai mult decât un organ care pompează sânge în organism, aceasta este un centru al iubirii, al emoțiilor, al curajului, al inteligenței, al înțelepciunii. Oferind cadouri din inima, oferi iubirea, ceva ce nu reprezintă doar un sentiment. Darurile oferite din inima celor dragi reprezintă manifestarea unui nivel înalt de conștiință, o frecvență ce conectează întreaga Creație – Iubirea.

Cel mai special cadou pentru îndrăgostiti este o bijuterie creata din intelepciunea inimii menite sa bucure sufletul celui/ celei care il poarta!

Fie că alegi o bijuterie talisman sau o amuletă energetică, dacă vrei să-ți surprinzi plăcut partenerul de viață, oferă-i doar cadouri din inima. Alege o bijuterie creatie handmade deosebita cu metale, minerale, cristale si simboluri de valenta spirituala inalta din Colectia de Valentine’s Day. Colectia speciala a lunii iubirii, luna INIMII, a îndrăgostiților, a Sfantului Valentin și a Sărbătorii de Dragobete o ai prezentată aici:

 • Bratara 7 simboluri sacre din argint

  Bratara 7 simboluri sacre din argint

  220,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  120,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

  Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • Tablou Inima si Floarea Vietii

  Tablou Inima si Floarea Vietii

  70,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii - Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  Bratara Floarea Vietii – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  120,00 lei
 • -21%
  Bratara Hamsa cu cristale

  Bratara Hamsa cu cristale

  95,00 lei120,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Inel Floarea Vietii

  Inel Floarea Vietii din argint

  120,00 lei
 • Pandantiv caseta Arborele Vietii

  Pandantiv caseta Arborele Vietii cu trei cristale (cuart roz, onix si cristal cuart)

  140,00 lei180,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  120,00 lei
 • Pandantiv sfera floarea vietii colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei180,00 lei

Oferă cadouri din inima ce contin bijuterii cu floarea vietii și inimioare!

Cauti idei si sugestii pentru a alege un cadou special, din inima? Ai un singur motiv să alegi această combinatie pentru bijuterii de îndrăgostiți! Perfecțiunea Divină!

Cercetători și autori importanți, precum Drunvalo Melchizedek și Gregg Braden, au arătat că procesul diviziunii celulare, a mitozei, din perioada embrionară, seamănă cu etapele de formare a străvechiului simbol Floarea Vieții. Când se ajunge la primele 512 celule, în jurul acestora apare un fel de halou energetic, un torus sferic (campul toroidal). După această apariție grupul de celule începe să crească și să se transforme în organul pe care îl numim inimă.

Cercetătorii Institutului HeartMath din California au arătat în studiile lor, la care lucrează de peste 19 ani, că inima conține aproximativ 40.000 de neuroni prin intermediul cărora reușește să colecteze informații, dar și să transmită mesaje. Asadar cine oferă daruri de ziua îndrăgostiților, oferă cadouri ghidați de inima lor “inteligenta”.

Te-ai întrebat vreodată de unde vine iubirea și ce legătură are cu inima?

Inima conține celule de susținere (gliale) și anumite proteine precum cele existente în creier. Ea are memorie și deține propriul sistem nervos care este perfect capabil să proceseze informația independent. Acest fapt a condus la crearea unei noi ramuri în medicină, numită neurocardiologie. Acum înțelegi de ce manifești iubirea din inimă și nu din creier?

Sistemul nervos complex al inimii ne ajută să învățăm emoțiile, să ni le amintim, să simțim, să detectăm emoțiile altor persoane. Prin puterea ei de a crea armonie și ordine în haos, inima te împinge în luna februarie să faci cadouri din inima partenerului.

Oferind o bijuterie cu inima e Valentine`s Day sau de Dragobete, daca simți în mod sincer iubire, compasiune, să știi că inima transmite semnale coerente și armonioase către creier. Emoțiile acestor cadouri ajută la înlocuirea sentimentelor reci ale izolării, indiferenței, mâniei, tristeții, separării de ceilalți, cu sentimentele calde ale susținerii, sprijinului, iertării, bunătății, unității.

Inima este cea care ne oferă caracteristici universale, iar creierul ne oferă caracteristici individuale. Din acest motiv, ea este cheia care ne ajută să ne manifestăm de ziua îndrăgostiților.

Alegând o bijuterie cu inimioare si Floarea Vieții pentru a face un cadou din inima, oferi mesajul potrivit de cea mai mare profunzime: Floarea Vieții este considerată un simbol al geometriei sacre, cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă.

“Inima cu bătăile ei aplaudă existența”
Lucian Blaga

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>