Blog

Meditatie cu mandala personala a Mamei Pamant

Mandala personala – simbol spiritual natal imprimat pe produse

Vă prezentăm oferta FOLconcept cu produse imprimate cu mandala personala dupa data nasterii. La orice comanda a unui produs imprimat cu mandala personala primiti si o interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Dacă timpul îți este prieten, te invit să iti descoperi mandala. Citind aceste rânduri poti afla ce este si cum poti lucra cu psihocosmograma fiintei tale: mandala zilei de nastere.

În limba sanscrită, „manda” înseamnă cerc și sferă, iar „la” are sensul de conținător. Structura concentrică simbolică a mandalei personale reprezintă macro și micro universul, ființa umană în multi-dimensionalitatea sa.

Mandala personala  este calculată în funcție de data și ora nașterii, ceea ce face ca atât forma cât și coloristica ei să difere la fiecare persoană. Realizată pe baza numerologiei și a geometriei sacre, mandala personala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică. Mandala zilei de nastere ne pune în acord cu noi înșine și cu părțile profunde din noi.

Mandala personala dupa data de nastere este o structură concentrică, fiind definită și ca o psihocosmogramă ce are forța de a concentra privirea către Unitate. În multe culturi, mandalele au fost utilizate ca mijloc de exprimare și echilibrare, cu efect vindecător. Armonizând focul nostru interior, mandala personala ne ajută să avem idei creatoare, ele fiind capabile să ne concentreze către un țel constructiv.

Conform psihanalistului elvețian Carl Gustav Jung și psihologului David Fontana, natura simbolică a mandalei poate fi utilă în procesul de accesare treptată și progresivă a nivelurilor profunde ale inconștientului. Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că, atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață. Toate acestea se datoreaza faptului ca mandala zilei de nastere funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului.

„Există un așa-zis loc central în interiorul sufletului, de care este conectat totul, prin care se ordonează totul și care în același timp reprezintă o sursă de energie.”

~ Carl Gustav Jung

Cum putem lucra cu mandala personala?

Meditatie cu mandala personala a Mamei Pamant

Pentru a putea rezona în profunzimea fiecărei celule a corpului cu ceea ce ne transmite mandala personala, una din metodele recomandate este contemplarea. Această metodă necesită relaxare, răbdare, liniște și profundă absorbție meditativă. Contemplarea folosește atât aspecte ale meditației, cât și ale concentrării, având rolul de a activa corpul calos, secțiunea din creier care unește emisfera stângă cu emisfera dreaptă.

Variantele bidimensionale ale mandalelor create dupa data de nastere pot fi privite ca un plan al unei structuri tridimensionale. Atunci când le contemplăm, structura lor sacră iese din planul bidimensional și este interpretată într-un plan multidimensional.

Comanda-ti acum un produs cu mandala personala!

Pentru cei care doresc un produs UNICAT ce conține o imagine inedită și cu o coloristică vie, le recomandăm să experimenteze produsele imprimate cu mandala personala a datei de naștere:

Despre produsele imprimate cu acest simbol spiritual:

 • Tricou – dacă vreți să o purtați foarte aproape de corpul dumneavoastră pentru o mai bună funcționare a organismului;
 • Pernă – dacă doriți ca atunci când dormiți să aveți vise liniștite inspirate, care să vă transmită ceva important prin imaginile sau cuvintele ce vi se arată în acele vise.
 • Cană – pentru a revitaliza lichidul pe care îl beți, dar și armonizarea elementelor din mediul, locul în care se află cana respectivă.
 • Breloc – îl puteți pune la chei, energia sa de înaltă frecvență oferindu-vă protecție, siguranță.
 • Tablou – în functie de mărimea sa, îl puteți așeza pe perete în camera voastră preferată sau la biroul de la serviciul unde lucrați pentru a vă putea concentra și găsi mai ușor rezolvări în diverse situații, a avea mai mult spor și idei înalte.

În general, a avea în preajma noastră sau a purta imprimeul mandala zilei de nastere, are următoarele beneficii și semnificații:

 • radianța culorilor activează conexiunile de lumină, acționând până la nivelul cromozomial;
 • echilibrarea celor două emisfere cerebrale;
 • dezvoltarea intuiției;
 • liniște, pace, armonie pentru trup, minte, suflet;
 • curgerea lină a energiei vitale;
 • relaxare, însănătoșire psiho-emoțională;
 • creșterea creativității;
 • deschide o „poartă” către simetria și plenitudinea ființei umane.

Desigur, geometria sacră și culorile din mandala personala ne ajută să ne îmbunătățim anumite abilități, dar aceasta nu înseamnă să ne oferim puterea personală unui lucru din exterior. Rolul acestei mandale imprimata este de a ne reaminti comorile care am uitat ca există deja în interiorul nostru.

separator bonus interpretare mandala zilei de nastere

La comandarea unui produs imprimat cu mandala zilei de nastere veți primi o scurtă interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Acest calendar urmărește cu exactitate timpul sacru la nivel galactic. Este unul din cele mai vechi și mai importante calendare atestate în America Centrală.

Ca și în astrologie, în funcție de data și ora nașterii, cu ajutorul informațiilor oferite de calendarul străvechi Tzolkin, vă puteți afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați. Astfel puteti să aveți mai multă claritate cu privire la domeniile, proiectele în care puteți contribui într-un mod benefic prin darurile voastre native.

Floarea vietii inima

Nu cauta izvorul fericirii in afara ta…. Il ai deja in tine!

Tu esti fericirea, tu esti armonia, echilibrul, sclipirea, geniul, fluturii, zambetele, realizarile, visele, maretia, tu esti TOT si totul esti tu, tu esti Universul, speranta si credinta iar Universul este in tine!

Calatoria catre tine este calatoria Vietii, este lectia pe care Scoala Pamant ne o ofera, este fericirea si implinirea suprema pentru ca totul este in tine! In inima ta!

Se spune ca atunci cand a fost creata lumea toate secretele ei au trebuit ascunse, o varianta a fost sa fie ascunse in cea mai adanca mare… alta in cea mai adanca pestra….pe cel mai inalt munte…dar omul e intelingent si le va cauta, le va gasi si va gasi o modalitate sa le obtina… asa ca varianta cea mai buna a fost sa fie ascunse in inima lui! Un aproape aaaattaaaat de departe!

Am pornit intr o calatorie a inimii, nu neaparat a cautarii de sine ci mai degraba a inchegarii de sine, a aducerii toturor particelelor pierdute pe parcurs inapoi, am pornit intr o calatorie in care mi am cautat armonia, linistea si am vrut sa mi bucur inima.

Am cautat locuri, oameni dar am gasit intai simboluri, lectii de descifrat si multe de inteles!

Am vazut culturi, traditii, crezuri, religii, am intalnit oameni in locuri binecuvantate si mi am bucurat inima cu povesti tesute frumos pe ziduri vechi mangaiate de timp.

Am inteles ca exista miracole si bucurii nemarginite, ca oamenii se schimba in bine si ca linistea ti o da credinta!

In cautarea aceasta m-a gasit Floarea Vietii, o cautare in care simbolul, conceptul si credinta m au fascinat si mi au adus mai multe bucurii decat mi as fi putut imagina vreodata.

Am pornit in cautarea mea si am aflat ca Toti facem parte dintr un Tot si Totul face parte din noi. Ca limbajele, culturile, crezurile sunt un TOT care a luat doar diferite forme, acestea fiind unite de importante si surpinzatoare numitoare comune. Numitoarele comune sunt partile perfecte care au fost atat de pure incat atunci cand totul s a divizat in alte forme ele s au multiplicat pastrandu si esenta intacta in fiecare particica.

Esente pure de armonie, echilibru, pace.

Asa cum ea m-a gasit pe mine intr un moment important al cautarii mele asa eu am gasit Floarea Vietii cu bucurie si surprindere in atat de multe locuri, culturi, limbaje sau crezuri. Ea a avut puterea sa depaseasca limitele impuse si sa lumineze cai, dorinte si vise. Am invatat de aici ca atunci cand vibrezi in armonie cu Supremul si Binele, barierele nu exista, exista in schimb bucurie, pace si echilibru. Am invatat ca limbajul comun este cel ai iubirii si ca atunci cand crezi in tine totul pe lumea asta vina sa te sustina! Am invatat ca exista minuni mai presus de noi si ca poti sa te inconjori de ele vibrand in armonia iubirii si a binelui!

Poti citi mai mult despre simbolul Floarea Vietii, despre care vorbeam anterior aici: https://folconcept.ro/simboluri-sacre/floarea-vietii/

Arborele Vietii

Minunea de a fi TU

„BE – don’t try to become” 

OSHO

Aici vorbim despre minuni…vorbim despre bunatate, armonie si credinta.

Vorbim despre lumina, simboluri, idei si simtiri in care incape doar binele, doar armonia si bucuria.  Asa cum minunile sunt menite sa umple inimile de bucurie asa noi suntem cei care credem ca atunci cand “de ce”- urile se termina te poti lasa in voia unei vieti in care poti fi TOTUL, TU parte din TOT.

Pentru ca acolo unde esti tu se afla lumea intreaga.

Pentru ca atunci cand vibrezi in pozitiv, armonie, bunatate si echiibru CU TINE, tot ceea ce se intampla si atragi in jurul tau este in acest fel. Minunile se intampla celor ce cred in ele. Trebuie sa crezi in steaua ta, in drumul si in fericirea ta, acestea sunt mereu cu tine, sunt in inima si in trairea, respiratia ta. In bataile inimii tale se afla minunea…minunea unei VIETI magnifice in care TU esti TOTUL, TU parte din TOT.

Izvorul fericirii

TU esti centrul Universului iar UNIVERSUL sta atat de fabulous incriptat in inima TA. De ce crezi ca se spune ca sa nu cauti izvorul fericirii in afara ta? Pentru ca deja il ai, in TINE!!!!!

Exact atunci cand m-am lasat in voia acestui raspuns  am descoperit Simbolul Arborelui Vietii care  exprima cel mai bine sintagma  “Precum in CER asa si pe PAMANT” si care ne subliniaza ideea ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, deci suntem atat LUMINA cat si PERFECTIUNE … dar si FERICIRE pura, IUBIRE nemarginita sau CREATIE fabuloasa. Suntem formati cu sclipire divina din iubire, pentru iubire, din bucurii, realizari si impliniri, din vise si sperante…din tot ceea ce ne inconjoara.

Suntem creatori si suntem responsabili pentru propria noastra fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita. Este suficient SA FIM … sa fim in relatii de iubire cu sine, cu altii si cu Divinul, sa ne echilibram emotiile si sa trecem de la reactivitate la o stare de atentie, sa ne linistim mintea hiperactiva si sa ne deschidem gradul de constientizare si sentimente de bucurie extinsa, compasiune si intelegere pentru a trai MINUNEA vietii pe pamant.

Asculta-ti inima!

Ascultandu-ne mai mult inima, pretuindu-ne aproapele si iubindu-ne pe noi vom intelege ca facem parte integranta dintr-un TOT iar TOT acest TOT este chiar in noi.

Este alegerea ta daca inima ta bate magnific, daca respiri  fericire  si daca visezi fabulous. Este alegerea ta sa CREZI in minuni si sa te inconjori cu bunatate, armonie si implinire.

Ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi „semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Poti citi mai mult despre simbolul Arborele Vietii, despre care vorbeam anterior aici:  https://folconcept.ro/simboluri-sacre/copacul-vietii/

 

 

martisoare de argint cu simboluri stravechi si origini indepartate

Martisoare de argint – Modele speciale si simboluri spirituale de martisor

În luna Martie, FOLconcept vă prezintă o colecție deosebită cu martisoare de argint. Ambalate special, aceste martisoare de argint sunt un cadou deosebit oferit femeilor. Combinația dintre firul sacru alb-rosu si simbolurile speciale de valență spirituală înaltă, dăruiește purtătorului refacerea și echilibrarea minte-corp-inimă, gand-sentiment-traire.

Aceste martisoare cu simboluri sacre ajută la păstrarea optimă a sănătăţii persoanei care le poartă și ajută la gestionarea stresului cotidian. Simbolurile disponibile pentru aceste martisoare bijuterii sunt: Floarea Vietii, Arborele Vietii, Simbolul OM, Floarea de lotus, Samanta Vietii si Hamsa. Comanda pentru martisoare online se face simplu: alegi modelul dorit de tine și-l adaugi în coșul de cumpărături virtual – finalizezi comanda și vei primi pachetul prin Posta sau Curier după perferință.

Aceste martisoare speciale au o încărcătură energetică deosebit de puternică. Purtate, martisoarele cu simboluri sacre din argint, întăresc câmpul auric, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

A ține aproape de tine un astfel de martisor cu simbol sacru, ajută la creşterea optimismului, armonizeaza forul interior, aduce liniște, pace și echilibru. Simbolurile antice precum Floarea Vietii stimulează noi idei creatoare capabile să ne orienteze spre un țel constructiv. Putem afirma cu tărie că purtarea de martisoare din argint cu simboluri sacre dezvolta capacitățile intuitive, deschizand un portal către simetria și plenitudinea ființei umane.

Martisoare de argint cu simboluri stravechi și originile îndepartate

La geto-daci anul nou începea la 1 martie, prima lună a primăverii calendaristice, când natura se trezește din nou la viață, renaște. O bijuterie martisor oferită în dar de ziua femeii sau oricând în luna Martie este ca un talisman menit să poarte noroc. Oferite de anul nou natural, martisoarele cu simboluri speciale vin împreună cu urările de sănătate, dragoste, bucurie, prosperitate.

În timpurile moderne, anul nou se sărbătorește conform calendarului gregorian la 1 ianuarie. La strămoșii noștri daci, 1 martie era sărbătorit ca prima zi a anului. 1 Martie era ziua Babei Dochia, personaj mitologico-religios care provenea din străvechiul cult al Marii Mame, zeiţă a pământului şi vegetaţiei, a fertilității, a belșugului, a prosperității, a abundenței. Statuete antropomorfe vechi de mii de ani ce reprezintă un personaj feminin (Zeița Mamă sau Mama Gaia), au fost descoperite în localitatea Tărtăria, din județul Alba.

În trecut, luna martie mai era denumită şi Germinar, Germinarium, făcându-se referire la trezirea la viaţă a naturii înconjurătoare, încolţirea seminţelor semănate toamna, înmugurirea, înfrunzirea şi înflorirea plantelor, copacilor.

Asociate cu perfecțiunea, pacea, unitatea, evoluția, împlinirea și eternitatea, martisoarele de argint cu simboluri precum Floarea Vieții, Om, Hamsa, Floarea de lotus, Samanta Vietii și Arborele Vieții, îmbunătățesc capacitatea de a înțelege mai profund și mai clar existența, conștiința universală, cosmică.

Vă oferim cu drag aceste modele de martisoare speciale, prelucrate manual în atelierul propriu, cu matrițe unice. Provocarea este să oferiți în dar persoanelor foarte dragi un martisor cu Floarea Vietii sau cu alt simbol sacru. Astfel puteți urmări beneficiile expuse mai sus.

Martisoarele cu simboluri sacre din argint le veți primi  în cutiuță de cadou împreună cu descrierea simbolului ales – Viziteaza si Comandă acum:

„Totul rade, totul canta, primavara este sarbatoarea infinitului.”
(Victor Hugo)

Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

Bratari talisman cu simbolul Floarea Vietii – Amulete energetice de protecție și vindecare

Aceste brățări talisman folosesc simbolul Floarea Vieții pentru a oferi o putere vindecătoare celui care le poartă. Este vorba despre un simbol de geometrie sacră ce permite minții să coreleze tiparele universului.

Purtând zilnic o bratară talisman cu Floarea Vieții beneficiezi de protecție sporită împotriva radiațiilor energetice venite de la telefoanele mobile, televizoare și diverse aparate electronice moderne (router wireless). Vibrația acestor radiații obstrucționează principalele canale energetice ale corpului tău și permite unor energii nefolositoare să se cimenteze în interiorul ființei tale.

O gândire curata, sinceră și adevarată se manifestă în echilibru cu totul. Aceste brațări talisman ne reamintesc faptul că suntem proprii noștri maeștri. Nu mai putem da vina pe ceilalți când vine vorba de acțiunile proprii, pentru că noi suntem ceea ce pas cu pas construim în noi. Purtatul unei astfel de brățări cu simbolul Floarea Vieții înseamnă să ai aproape de tine o amuletă energetică care te protejează și te ghidează spre o manifestare pură, sinceră, în concordanță cu vibrația creatoare a universului și a vieții însăși.

Vezi oferta cu brățări talisman cu simbolul Floarea Vieții

 • Bratara 7 simboluri sacre din argint

  Bratara 7 simboluri sacre din argint

  220,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii - Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  Bratara Floarea Vietii – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  120,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii cu cristale

  Bratara Floarea Vietii cu cristale

  120,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  120,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

  Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Bratara Samanta Vietii cu cristal

  Bratara Samanta Vietii cu cristal

  100,00 lei

Varietatea de modele de brățări talisman se datoreaza îmbinării creative dintre elemente precum cuarțul, perlele, mătasea, aurul sau argintul. Pentru tine am ales cele mai deosebite materiale când am creat aceste bratari amulete energetice vindecătoare.

De exemplu, pentru finețe și subtilitate, îți recomandăm să alegi un model cu simbolul Floarea Vieții aurit sau din argint, pe șnur de mătase cerat, împletit sau doar înnodat la capete. Este un șnur special tratat care nu reține apa, asigură o purtare practică fără nici o jenă. Poți alege culoarea snurului de mătase într-un echilibru Feng-Shui: roșu pentru ambiția interioară, galben pentru centrul tău spiritual sau negru pentru armonizarea în carieră.

Colecția FOLConcept cu brățări talisman include modelele special concepute pe vibrația chakrei a șasea. Numită și Ochiul Lui Horus sau Al treilea ochi, acest centru energetic poate primi acum un volum de energie în plus. Purtatul unei brățări talisman cu simbolul sacru pe margele din cuart de ametist ajută la amplificarea puterilor psihice, a clar viziunii, a intuiției, imaginației, a viselor lucide, creativității, înțelepciunii, concentrării și nu în ultimul rând încrederii în sine.

Poți alege pentru eleganță o bijuterie talisman cu simbolul din argint asortat cu perle naturale de cultură, de la Swarowski. Pentru orice femeie, purtatul perlelor crește vibrația energetică feminină și pune pe tine un val energetic ce te face să te simți mai frumoasă, emotivă, echilibrată și senzuală. Clar acest model de brățară este o amuletă magică aflată sub semnul și influența Lunii.

Deși poate nu este aici și acum locul să ne extindem la discuție, dar pentru că aceste brățări sunt foarte speciale, te invit să cunoști puțin din originea simbolului Floarea Vieții.

Secretul acestor amulete energetice este geometria sacră a simbolului Floarea Vieții

În primul rând, să vedem cum anume s-a format acest simbol folosit la aceste brățări talisman:

Vesica Piscis - Forma de geometrie sacra
Fig. 1:  a. Vesica Piscis –  b. Triunghiuri echilaterale – c. Arcade gotice

După intersecția primelor două sfere (văzute tridimensional) sau cercuri egale (văzute bidimensional) din Floarea Vieții, proporţia creată de acestea două este cunoscută sub numele de Vesica Piscis (fig. 1 – a). Aceasta este una dintre cele mai simple forme ale geometriei sacre. Unul din locurile naturale în care apare Vesica Piscis este spre exemplu, la izvorul Chalice Well din Glastonbury, Anglia.

După cum putem observa, în modelul Florii Vieții de pe orice bratara, aceste forme Vesica Piscis, una în prelungirea celeilalte, seamănă cu structura dublu helix a moleculei de ADN.

Dacă în interiorul simbolului Vesica Piscis sunt trasate linii drepte se pot construi simboluri precum crucea, triunghiuri echilaterale (fig. 1 – b), pătrat, dreptunghi, pentagon, hexagon și alte solide platonice. Fiind vorba de o geometrie perfectă, putem și azi să ne minunăm de arcade gotice (fig. 1 – c), arhitecturi ce rezită de peste sute de ani.

samanta vietii triquetra abc
Fig. 2: a. Triquetra – b. Torul Pi – c. Sămânța Vieții

Atunci când marginea celei de a treia sfere sau cerc se intersectează cu centrul primelor două sfere din Floarea Vieții, se formează Triquetra (Fig. 2 – a – cuvânt derivat din latinescul „tri-” – trei și „quetrus” – unghiular). Aceasta este de fapt formată din trei Vesica Pisces. Înțelesul său original a fost acela de ”triunghiular” și a fost utilizat pentru a se face referire la diverse simbolistici ale cifrei trei (sfanta treime, cele trei lumi, tridimensiunea etc.)

Continuând cu adăugarea următoareleor cercuri, după completarea celui de al şaptelea cerc, se va ajunge la etapa tiparului genezic, și anume Sămânţa Vieţii (Fig. 2 – c). Dintr-o anumită perspectivă acest simbol primordial arată ca un tor tubular (numit si Torul Pi – Fig. 2 – b).

”Forma de tor guvernează numeroase aspecte ale vieţii noastre. De exemplu, inima omului are şapte muşchi care formează un tor şi el pompează în şapte regiuni; întreaga cunoaștere se află în noi. Torul se află în jurul tuturor formelor de viaţă, a tuturor atomilor şi a tuturor corpurilor cereşti: planete, stele, galaxii, etc. Este forma primordială a existenţei.”

(Drunvalo Melchizedek – Floarea Vieții. Un secret străvechi, Vol. 1)

Continuând cu intersectarea următoarelor cercuri, până se va ajunge la 19 cercuri și 36 de arcuri, se va forma în final simbolul de geometrie sacră prezent pe modelele de bratari talisman – Floarea Vieții.

O altă informație deosebită este aceea că structura geometrică a apei cristalizate este similară cu structura de bază a FLORII VIEȚII. Așa cum știm, la originile sale, viaţa a evoluat în apă, iar întreaga viaţă de pe Pământ depinde de apă, ca element esenţial al existenţei sale.

Așadar, vă invităm să acordați încredere acestui simbol cu străveche valoare spirituală, foarte bogat în informații. Când purtați o bratara talisman cu floarea vietii să fiți atenți la ce stare veți, ce lucruri minunate vi se întamplă, cum reușiți să rezolvați anumite situații. Asta considerăm noi că este magia, un simbol sacru purtat aproape de corp care ne ajută când avem nevoie.

Ideea este să nu mai fim spectatorii propriei vieți, ci să o și TRĂIM!!! Să nu ne mai lăsăm în voia sorții, ci să FACEM ceva, să acționăm conștient pentru a ne fi mai bine, MUUULT MAI BINE!!! Pentru că merităm!!!

cadouri din inima

Cadouri din inima – modele speciale de bijuterii pentru îndrăgostiți

Inima este mult mai mult decât un organ care pompează sânge în organism, aceasta este un centru al iubirii, al emoțiilor, al curajului, al inteligenței, al înțelepciunii. Oferind cadouri din inima, oferi iubirea, ceva ce nu reprezintă doar un sentiment. Darurile oferite din inima celor dragi reprezintă manifestarea unui nivel înalt de conștiință, o frecvență ce conectează întreaga Creație – Iubirea.

Cel mai special cadou pentru îndrăgostiti este o bijuterie creata din intelepciunea inimii menite sa bucure sufletul celui/ celei care il poarta!

Fie că alegi o bijuterie talisman sau o amuletă energetică, dacă vrei să-ți surprinzi plăcut partenerul de viață, oferă-i doar cadouri din inima. Alege o bijuterie creatie handmade deosebita cu metale, minerale, cristale si simboluri de valenta spirituala inalta din Colectia de Valentine’s Day. Colectia speciala a lunii iubirii, luna INIMII, a îndrăgostiților, a Sfantului Valentin și a Sărbătorii de Dragobete o ai prezentată aici:

 • Bratara 7 simboluri sacre din argint

  Bratara 7 simboluri sacre din argint

  220,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  120,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

  Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • Tablou Inima si Floarea Vietii

  Tablou Inima si Floarea Vietii

  70,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii - Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  Bratara Floarea Vietii – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  120,00 lei
 • Reducere!
  Bratara Hamsa cu cristale

  Bratara Hamsa cu cristale

  95,00 lei120,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Cercei si Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite

  Cercei si Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite

  175,00 lei195,00 lei
 • Inel Floarea Vietii

  Inel Floarea Vietii din argint

  120,00 lei
 • Pandantiv caseta Arborele Vietii

  Pandantiv caseta Arborele Vietii cu trei cristale (cuart roz, onix si cristal cuart)

  140,00 lei180,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  Pandantiv Floarea Vietii cu cristal

  120,00 lei
 • Pandantiv sfera floarea vietii colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei180,00 lei

Oferă cadouri din inima ce contin bijuterii cu floarea vietii și inimioare!

Cauti idei si sugestii pentru a alege un cadou special, din inima? Ai un singur motiv să alegi această combinatie pentru bijuterii de îndrăgostiți! Perfecțiunea Divină!

Cercetători și autori importanți, precum Drunvalo Melchizedek și Gregg Braden, au arătat că procesul diviziunii celulare, a mitozei, din perioada embrionară, seamănă cu etapele de formare a străvechiului simbol Floarea Vieții. Când se ajunge la primele 512 celule, în jurul acestora apare un fel de halou energetic, un torus sferic (campul toroidal). După această apariție grupul de celule începe să crească și să se transforme în organul pe care îl numim inimă.

Cercetătorii Institutului HeartMath din California au arătat în studiile lor, la care lucrează de peste 19 ani, că inima conține aproximativ 40.000 de neuroni prin intermediul cărora reușește să colecteze informații, dar și să transmită mesaje. Asadar cine oferă daruri de ziua îndrăgostiților, oferă cadouri ghidați de inima lor „inteligenta”.

Te-ai întrebat vreodată de unde vine iubirea și ce legătură are cu inima?

Inima conține celule de susținere (gliale) și anumite proteine precum cele existente în creier. Ea are memorie și deține propriul sistem nervos care este perfect capabil să proceseze informația independent. Acest fapt a condus la crearea unei noi ramuri în medicină, numită neurocardiologie. Acum înțelegi de ce manifești iubirea din inimă și nu din creier?

Sistemul nervos complex al inimii ne ajută să învățăm emoțiile, să ni le amintim, să simțim, să detectăm emoțiile altor persoane. Prin puterea ei de a crea armonie și ordine în haos, inima te împinge în luna februarie să faci cadouri din inima partenerului.

Oferind o bijuterie cu inima e Valentine`s Day sau de Dragobete, daca simți în mod sincer iubire, compasiune, să știi că inima transmite semnale coerente și armonioase către creier. Emoțiile acestor cadouri ajută la înlocuirea sentimentelor reci ale izolării, indiferenței, mâniei, tristeții, separării de ceilalți, cu sentimentele calde ale susținerii, sprijinului, iertării, bunătății, unității.

Inima este cea care ne oferă caracteristici universale, iar creierul ne oferă caracteristici individuale. Din acest motiv, ea este cheia care ne ajută să ne manifestăm de ziua îndrăgostiților.

Alegând o bijuterie cu inimioare si Floarea Vieții pentru a face un cadou din inima, oferi mesajul potrivit de cea mai mare profunzime: Floarea Vieții este considerată un simbol al geometriei sacre, cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă.

“Inima cu bătăile ei aplaudă existența”
Lucian Blaga

Bijuterii cu pietre semipretioase si cristale naturale

Bijuterii cu pietre semipretioase si cristale naturale

Bijuterii FOLconcept cu Ametist – Talisman norocos al celor din zodia Pesti, ametistul este o piatra semipretioasa guvernata de planeta Neptun. Ametistul este considerata o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Se considera ca purtatul bijuteriilor cu ametist amplifica capacitatile intelectuale si spirituale, stimuleaza intuitia, aduce pace interioara si confera stabilitate si rezistenta in viata de zi cu zi.

Bijuterii FOLconcept cu Turcoaz – Talisman norocos al celor din zodia Sagetatorului, piatra Turcoaz are o energie specific feminina (Yin) si este un deosebit protector impotriva accidentelor si violentei. Purtatul bijuteriilor cu turcoaz asigura o protectie impotriva oricaror agresiuni cu energii negative (deochi, blesteme, farmece, ganduri negative etc.). Alaturi de simboluri sacre, piatra turcoaz amplifica creativitatea, comunicativitatea si aduce echilibru emotional. Se spune ca o bijuterie cu turcoaz isi va schimba culoarea daca purtatorul este in pericol, daca cineva il vorbeste de rau sau intentioneaza sa ii faca un rau.

Bijuterii FOLconcept cu piatra Onix – Deschide accesul spre lumea viselor si confera o perspectiva spirituala asupra vietii. Onix vine din grecescul „onux” care inseamna unghie, si se considera ca purtatul de bijuterii cu piatra onix aduce beneficii pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, pentru ca ajuta organismul la asimilarea vitaminei E si B. Patronat de planeta Saturn, piatra Onix ajuta la indeplinirea propriului destin, la eliberarea de blesteme sau vraji si la incheierea relatiilor daunatoare cu alti oameni.

Bijuterii FOLconcept cu Cuart fumuriu – au o putere aparte asupra problemelor sexuale. Purtatul de bijuterii cu coart fumuriu asigura eliminarea toxinelor, dar in special mareste spiritul practic, creativitatea si buna dispozitie. Cuartul fumuriu are un puternic rol protector impotriva oricaror pericole de natura energetica, psihica, fizica, trimite inapoi la cei care le-au trimis aceste energii nefolositoare. Indicate a fi purtate in meditatie si rugaciune.

Bijuterii FOLconcept cu Perle – sunt indragite de femei si asta pentru ca perlele au proprietatea de a creste frumusetea femeilor si lumina emanata de acestea. Perlele sunt simbolul puritatii si purtatul de bijuterii cu perle aduce adevar si loialitate in situatiile in care va aflati. O bijuterie pretioasa, de natura organica ce are in compozitie carbonat de calciu, perla poarta un rol important in vindecarea rapida, in special pentru femeile care sunt la menstruatie sau menopauza. De asemenea, previn ori chiar vindeca bolile cronice de gat si probleme ale glandei tiroide. In greaca, perlele se numesc Margarite, cuvantul Margherita sau Rita in italiana, fiind atribuit din vechi timpuri perlelor. Cea mai buna ora din punct de vedere astrologic, de a purta bijuterii cu perte este intre 22:00 si 23:00 seara, pentru ca perlele sunt patronate de luna. Atentie la bijuteriile cu perle, caci sunt sensibile la parfum, fixativ si sapun/detergent, ele putand fi spalate doar cu apa!

Beneficiile purtatului de bijuterii cu pietre semipretioase si cristale naturale

Bijuteriile cu pietre semipretioase si cristale naturale in aceasta combinatie inedita, cu simboluri sacre, patrund puternic in campul energetic si lucreaza pe nivel vibrational ajutand direct la vindecarea fizica, dar in special la amplificarea viziunii spirituale asupra vietii.

Intr-un timp atat de scurt si limitati de tehnologie, nu va putem prezenta toate cate se pot spune despre aceste bijuterii cu pietre semipretioase sau cristale naturale. Am atins cateva puncte esentiale si cel mai important de retinut, toate fac parte din surse naturale de energie vitala, pe care le puteti folosi in scopurile personale.

Aceste energii vin sa va fie alaturi, urmariti oferta noastra de bijuterii cu pietre semipretioase si cristale naturale:

[woo_products_by_tags tags=”bijuterii-cu-pietre-semipretioase” columns=”4″]
Floarea Vietii Papirus vechi

Bijuterii din aur cu simboluri sacre – Vindecare Divina

Se stie ca aurul poseda o energie calda care aduce vibratii linistitoare in organism pentru a ajuta in procesul de vindecare. Cine poarta bijuterii din aur cu simboluri sacre obtine beneficii spirituale atat pentru corpul fizic, cat si pentru mediul din jurul sau. Alaturand informatii din cultura indiana si rezultate stiintifice ale cercetarii benefiicilor aurul pentru organism, va prezint cu mare drag aceasta informatie inedita.

Sa descoperim aurul si cum ne influenteaza el organismul

Gandeste-te, intelege oare cineva pe deplin importanta energiilor si cum ne influenteaza ele organismul? In generatiile trecute, tehnicienii si filozofii vindecarii, in experimentele cu energii, adesea includeau diferite metale si efectul lor asupra organismului. Astfel aflam ca efectul aurului este subtil, dar categoric prezent atunci cand este aproape de noi.

In studiile sale asupra energiilor, Dr. Robert C. Bright, un specialist, chiropractician inca din 1953, confirma ca a descoperit in unele societati si culturi antice, informatia cum ca aurul a fost folosit pentru vindecare sau se credea ca are proprietati vindecatoare (mai multe informatii in cartea sa LANGUAGE OF THE CELLS).

In acea perioada ei foloseau aurul de 24k, nu aurul in aliaj cu alte metale. Alte metale schimba proprietatile aurului pur si vibratiile acestuia. Se considera ca daca cineva punea o bucata de aur pur pe o rana infectata sau pe o buba, acesta avea proprietatea de a vindeca rana si de a lua controlul asupra infectiei.

Dr. Robert C. Bright a studiat diferite utilizari ale aurului in arta vindecarii, astfel a aflat ca de mii de ani acupuncturistii foloseau ace de acupunctura din aur si argint. Se considera ca aurul este cald si stimuleaza, in timp ce argintul continea un factor inhibator, rece.

Se crede ca aurul are efect relaxant. Oamenii de speta regala puneau diamante si smaralde in coroane, ori rubine si alte pietre pretioase pe bijuterii din aur. Ce facea ca aceste bijuterii din aur sa fie pretioase? Faptul ca ele ajutau la vindecare si eliberau suferinta din corp. Numai regii, nobilimea ori vanzatorii isi permiteau luxul acestor bijuterii din aur.

Aurul si pietrele pretioase nu erau purtate ca podoabe la inceput, ci au fost folosite ca o tehnica de prevenire, ca un ajutor preventiv, adaugand o energie speciala in acea parte a corpului, care actiona de regula pe zonele reflexogene. Astfel deducem din relatarile Dr. Bright ca prin purtatul de bijuterii din aur energiile emise se confruntau direct cu problemele de sanatate a purtatorului.

Despre Bijuterii din aur cu simboluri sacre ce lucreaza cu energia Adevarului Absolut (sattvik)

Aflam aceasta informatie din studiile efectuate de Asociatia SSRF (The Spiritual Science Research Foundation din India).

Va prezentam o diagrama realizata pe baza unor analize efectuate de cercetatorii in domeniul spiritualitatii de la SSRF. Diagrama arata efectul purtatului de bijuterii din aur cu simboluri sacre, simbolurile Adevarului Absolut (sattvik). Diagrama este tradusa, dar ea reprezinta strict rezultatul oferit de Yoya Vallee, cercetator spiritual la centrul SSRF:

Bijuterii din aur cu simboluri sacre - Beneficii spirituale

Concluzia noastra este ca purtatul acestor bijuterii din aur cu simboluri sacre precum Floarea Vietii, permite ca Principiul Divin sa fie captat in bijuterie, si apoi emis dinspre bijuterie. Alaturi, si un flux al Extazului (Fericirea deplina – Anand) este atras in bijuterie si atunci particulele Fericirii sunt emise dinspre aceasta. La fel se intampla cu Constiinta Divina. Aceasta energie este atrasa de bijuterie si raspandita catre corp si mediul inconjurator.

Va invitam sa aduceti in viata voastra vindecare si evolutie spirituala, purtand aceste bijuterii din aur cu simboluri sacre, realizate intr-o maniera cu totul inedita, in acord cu energii de o inalta vibratie:

 

Acces in contul de client - Ingerii comunica cu oamenii

9 semne prin care stii ca Ingerii comunica cu tine

Ingerii comunica cu tine pentru ca ei sunt curierii Divinitatii, expediind mesajul cand este absoluta nevoie sa fie primit – CHIAR ACUM. Aducand protectie, ajutor sau impartind inspiratie si intelepciune, uneori scopul lor este doar de a oferi incredere si ghidare. Oricare ar fi mesajul lor, sincronizarea este totul.

Ingerii comunica cu oamenii, dar cum? Uneori isi dau jos valul si permit sa fie vazuti. Alteori pot fi auziti, dar Ingerii sunt fiinte vibrationale de nivel inalt si nu toti oamenii sunt sensibili la Mesagerii Pazitori, asa ca gasesc alte moduri de a se conecta cu noi.

Ingerii vorbesc atatea limbi cate sunt pe planeta noastra, asa ca daca exista o eroare de comunicare, este datorata limitarilor noastre, nu a lor. Si pentru ca Ingerii sunt infinit creativi, ei vor folosi metoda cea mai potrivita pentru a obtine atentia ta.

Captarea atentiei este primul pas. Ingerii te cunosc foarte bine si stiu care este cel mai bun mod de a-ti livra mesajul. Esti kinestezic? Daca da, atunci vei simti ceva. Esti axat mai mult pe vizual? Atunci ei vor planta indicii vizuale ca sa le detectezi. Te caracterizeaza simtul auditiv? Atunci ei iti pot canta ceva la urechi. Ingerii comunica cu oamenii folosind simturile lor pentru a le imparti informatii ce sunt de dincolo de simturi.

Totul este energie, iar energia este in primul rand vibratie. Corpul tau este un instrument fin reglat, special conceput pentru a interpreta diferite vibratii. Asa ca poti din senin sa auzi melodia ta favorita, sau sa observi ceva atat de ciudat si repetitiv incat nu poti ignora. Aminteste-ti, castigarea atentiei tale este cheia.

9 semne de recunoscut cand Ingerii comunica cu tine

 1. Penele (in special cele albe) – Le vei observa pe jos sau in locuri ciudate precum intr-un magazin. Ai uneori o mancarime sau te gadila ceva ce nu poti explica? Da, Ingerii comunica cu tine, te gadila cu penele si se amuza in timp ce te scarpini sau reactionezi la stimuli.
 2. Dintr-o data auzi sau vezi cuvantul „inger” peste tot – Trece pe langa tine o masina pe care scrie Curatatoria Ingerul Pazitor, sau faci cunostinta cu o Angela, sau poate auzi diferite cantece cu „inger” in versuri, oricare ar fi, ele vin sa te inunde cu termenul „inger”, desigur pentru a-ti atrage atentia.
 3. Pielea ca de gaina – Cand tu sau altcineva spune ceva care se aliniaza cu Adevarul, vei simti aripirile Ingerului din apropierea ta cauzand pielea rece sau „bubitele adevarului”.
 4. Numerele repetate – Ai un numar special sau o serie de numere pe care ai tendinta de a le vedea peste tot? 4:44 pe ceas inseamna ca Ingerii sunt cu tine. Numerele ca si alte simboluri, sunt moduri ocolitoare de a trece de tiparele noastre traditionale de gandire si de filtre, si contin semnificatii si indrumari angelice. Alte secvente numerice pe care le poti intalni sunt: 1:11, 2:22, 3:33 si 5:55 sau 12:34, 3:45, 4:56 si tot asa. Acum ca te gandesti la ele poate iti amintesti de un numar la casa 123 sau de un pret 999. Repetitia si secventierea cum ar fi trei de sapte intrun rand, sunt indicii ca Ingerii comunica cu tine si sunt aproape de tine.
 5. Fluturii, libelulele si pasarile – Aceste frumoase creaturi inaripate sunt amintirea blanda ca tu, puiul de om, esti IUBIT.
 6. Monedele – Ai auzit vreo data zicala „bani din cer”? Tine minte aceasta idee data viitoare cand vei vrea sa ignori un ban de pe jos.
 7. Mesajele directe – Personal pe acestea le consider cele mai distractive. Este vorba despre mesaje puse direct in fata ta sau in raza ta vizuala. Acestea ar putea include un panou publicitar cu un mesaj ce are sens pentru tine, sau o masina inscriptionata cu anumite cuvinte sau anumite semne ce iti ofera ghidare personala. A fost vreo carte ce ti-a cazut brusc de pe raft, jos langa piciorul tau, si ai avut nevoie sa o citesti? Ingerii comunica cu tine si prin lucruri lasate pe jos, menite ca tu sa le gasesti: biletele scrise de mana, talismane si obiecte norocoase, inimi sau chiar carti de joc, ca sa enumar cateva.
 8. Visele – Ai avut vreo data un vis pe care l-ai simtit atat de real? Sau unul care te-a maciniat ore sau zile dupa trezire? Daca este asa, acest vis continea un mesaj pentru tine. Ingerii comunica cu tine prin vise si este indicat sa tii un jurnal de vise.
 9. Culoare si lumina – Orbi, diverse culori sau flashuri de lumina, contin semnatura energetica a unei fiinte angelice care incearca sa ajunga la tine prin atentia ta. Curcubeele in special cele din locuri neasteptate, cum ar fi pe jos in bucatarie, pe faianta in baia, pe muza canii tale favorite, sau radiind din tine intr-o anume fotografie, au de asemenea rolul de a-ti aminti ca te afli in compania Ingerilor.

Cand Ingerii comunica cu oamenii, sincronizarea este esentiala!

Daca ai intalnit oricare din aceste semne, te rog sa realizezi ca ele sunt Divin plasate intrun timp Divin. Tocmai te-ai intrebat daca trebuie sa faci ceva anume cumva cand ai vazut o pana alba? Poate te preocupai cu o decizie cat te-ai uitat in sus si ai vazut un panou pe care scrie „Da!”

Uneori semnele sunt raspandite in jurul tau pentru suficient timp pentru ca tu sa le observi si sa te ancorezi de ele. Ca sa iti impartasesc o experienta personala, uneori „citesc” semne din jurul meu cand caut un raspuns sau sa inteleg mai bine ce am de facut, si am ajuns sa ma conectez repede cu simbolurile.

Azi am citit ceva despre Sf. Andrei si am aflat ca ziua de 30 noiembrie este ce-a dea 333 zi din calendar. Ingerii au comunicat cu mine si asta s-a sincronizat perfect cu preocuparea mea interioara si am inteles mesajul!

[success]Ingerii sunt intotdeauna aproape de tine si fac tot ce pot ca tu sa observi asta. Daca doresti sa te ajute tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrebi. Trebuie sa intrebi! Pentru ca oamenii au liber arbitru si Ingerii asteapta invitatia ta[/success].

Ingerii sunt prosperi pe fericire si recunostinta. Le place de asemenea sa se si distreze cu tine. Atat de serios este ceea ce fac ei incat orice oportunitate de a se juca este binevenita. Cand primesti un mesaj de la Ingeri, asculta-l. Multumindu-le si aratandu-le apreciere, destul de repede, comunicarea cu ingerii va fi o experienta de zi cu zi.

Iubitorii de Ingeri adora sa poarte aripile lor. FOLConcept iti aduce bijuterii cu ingeri unice, pe care purtandu-le,  iti vei aminti mereu de dragostea ta pentru ei:

 • Reducere!
  Bratara 7 ingerasi

  Bratara 7 ingerasi

  210,00 lei 170,00 lei
 • Reducere!
  Bratara cu multi ingerasi

  Bratara cu multi ingerasi – PROMOTIA LUNII IULIE

  270,00 lei 150,00 lei
 • Bratara Ingeras

  Bratara Ingeras PROMOTIA LUNII IULIE

  55,00 lei79,00 lei
 • Colier Inger

  Colier Inger

  145,00 lei