Bijuterii Floarea Vietii cu cristale

Am unit bijuterii Floarea Vietii cu cristale pentru că cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile. Floarea Vietii este un mod de viata, este Universul, conceptul, credinta, este un simbol puternic cu o energie speciala care iti da aripi, te indruma la vise mari si alegeri din inima!!!

Colectia de bijuterii Floarea Vietii cu cristale: „Aripi sa pot zbura”

Ciucurele din piele neagra este folosit de indieni in confectionarea amuletelor norocoase special pentru a alunga spiritele neprietene.

Linia de bijuterii Floarea Vietii cu cristale este  special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Bijuterii Floarea Vietii cu cristale – linie de bijuterii  creata prin imbinarea cristalelor cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită, care  întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Purtatul zilnic al simbolurilor de valență spirituală înaltă  ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Aceste bijuterii Floarea Vietii cu cristale sunt o linie de bijuterii care ne bucura sufletele, ne indeamna  sa avem vise mari si sa facem doar alegeri cu inima!!!

Lasă un comentariu

Shopping Cart
Scroll to Top