Bijuterii Cu Pietre Semipretioase Si Cristale Naturale

Ca să putem înțelege rolul benefic pe care aceste bijuterii l-ar putea avea în viața și în universul nostru energetic aș vrea să analizăm cele trei noțiuni: Floarea Vieții (simbolul gravat pe bijuterii), sclipirea (proprietatea seriei de bijuterii Floarea Vieții cu cristale Swarovski) și cristalul (proprietăți și definiție).

Floarea Vieții este una dintre cele mai puternice forme ale geometriei sacre, este compusă din cercuri suprapuse dispuse simetric sub forma unui hexagon. Hexagonul – transpus în Steaua lui David – simbolul analogiei și al armoniei: armonia între cele de sus și cele de jos, între cer și pământ, între divin și lumesc.

Simbol cunoscut de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. Șablon antic găsit în situri arheologice din întreaga lume: Irlanda, Turcia, Anglia, Israel, Egipt, China, Tibet, Grecia, India, Japonia și lista poate continua la nesfârșit.

Acest simbol sacru –  prin energia puternica a forţei vieţii pe care o emană – întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Floarea Vieții ne protejează şi ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Bijuterii Floarea Vietii cu Cristale Swarovski
sclipirea Colecției Floarea Vieții


A sclipi – verbul meu preferat SCLIPÍ, sclipesc, vb. IV. Intranz. A luci (cu o lumină vie și tremurătoare sau intermitentă); a scânteia, a străluci.  (Despre ochi, privire) A scânteia (din cauza unei emoții), a avea o strălucire deosebită, nefirească.

Cristalul este un obiect neutru a cărui structură internă prezintă o stare de echilibru perfect. Când este tăiat în forma potrivită şi când mintea umană stabileşte o legătura cu perfecţiunea sa structurală, cristalul emite o vibraţie care extinde şi amplifică puterile mentale ale celui care îl foloseşte. Ca un laser, el radiază energie într-o formă coerentă şi foarte concentrată şi această energie poate fi transmisă după voinţă asupra obiectelor sau persoanelor.

Prin simpla sa strălucire cristalul are proprietatea de a alunga energiile negative (efectul oglinzii: orice energie transmisă se reflectă în luciul cristalului și se întoarce spre locul de unde a fost transmisă).

Va propunem să acordați încredere acestui simbol cu straveche valoare spirituală – Floarea Vieții – apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cum vi se vor rezolva unele probleme … Ideea este să nu mai fim spectatorii propriei vieți, ci să o și TRĂIM!!! Să nu ne mai lasam în voia sorții, ci să FACEM ceva pentru a ne fi mai bine, MUUULT MAI BINE!!! Pentru că merităm!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.