Floarea Vietii Papirus Vechi

Se stie ca aurul poseda o energie calda care aduce vibratii linistitoare in organism pentru a ajuta in procesul de vindecare. Cine poarta bijuterii din aur cu simboluri sacre obtine beneficii spirituale atat pentru corpul fizic, cat si pentru mediul din jurul sau. Alaturand informatii din cultura indiana si rezultate stiintifice ale cercetarii benefiicilor aurul pentru organism, va prezint cu mare drag aceasta informatie inedita.

Sa descoperim aurul si cum ne influenteaza el organismul


Gandeste-te, intelege oare cineva pe deplin importanta energiilor si cum ne influenteaza ele organismul? In generatiile trecute, tehnicienii si filozofii vindecarii, in experimentele cu energii, adesea includeau diferite metale si efectul lor asupra organismului. Astfel aflam ca efectul aurului este subtil, dar categoric prezent atunci cand este aproape de noi.

In studiile sale asupra energiilor, Dr. Robert C. Bright, un specialist, chiropractician inca din 1953, confirma ca a descoperit in unele societati si culturi antice, informatia cum ca aurul a fost folosit pentru vindecare sau se credea ca are proprietati vindecatoare (mai multe informatii in cartea sa LANGUAGE OF THE CELLS).

In acea perioada ei foloseau aurul de 24k, nu aurul in aliaj cu alte metale. Alte metale schimba proprietatile aurului pur si vibratiile acestuia. Se considera ca daca cineva punea o bucata de aur pur pe o rana infectata sau pe o buba, acesta avea proprietatea de a vindeca rana si de a lua controlul asupra infectiei.

Dr. Robert C. Bright a studiat diferite utilizari ale aurului in arta vindecarii, astfel a aflat ca de mii de ani acupuncturistii foloseau ace de acupunctura din aur si argint. Se considera ca aurul este cald si stimuleaza, in timp ce argintul continea un factor inhibator, rece.

Se crede ca aurul are efect relaxant. Oamenii de speta regala puneau diamante si smaralde in coroane, ori rubine si alte pietre pretioase pe bijuterii din aur. Ce facea ca aceste bijuterii din aur sa fie pretioase? Faptul ca ele ajutau la vindecare si eliberau suferinta din corp. Numai regii, nobilimea ori vanzatorii isi permiteau luxul acestor bijuterii din aur.

Aurul si pietrele pretioase nu erau purtate ca podoabe la inceput, ci au fost folosite ca o tehnica de prevenire, ca un ajutor preventiv, adaugand o energie speciala in acea parte a corpului, care actiona de regula pe zonele reflexogene. Astfel deducem din relatarile Dr. Bright ca prin purtatul de bijuterii din aur energiile emise se confruntau direct cu problemele de sanatate a purtatorului.

Despre Bijuterii din aur cu simboluri sacre
ce lucreaza cu energia Adevarului Absolut (sattvik)


Aflam aceasta informatie din studiile efectuate de Asociatia SSRF (The Spiritual Science Research Foundation din India).

Va prezentam o diagrama realizata pe baza unor analize efectuate de cercetatorii in domeniul spiritualitatii de la SSRF. Diagrama arata efectul purtatului de bijuterii din aur cu simboluri sacre, simbolurile Adevarului Absolut (sattvik). Diagrama este tradusa, dar ea reprezinta strict rezultatul oferit de Yoya Vallee, cercetator spiritual la centrul SSRF:

Bijuterii Din Aur Cu Simboluri Sacre - Beneficii Spirituale

Concluzia noastra este ca purtatul acestor bijuterii din aur cu simboluri sacre precum Floarea Vietii, permite ca Principiul Divin sa fie captat in bijuterie, si apoi emis dinspre bijuterie. Alaturi, si un flux al Extazului (Fericirea deplina – Anand) este atras in bijuterie si atunci particulele Fericirii sunt emise dinspre aceasta. La fel se intampla cu Constiinta Divina. Aceasta energie este atrasa de bijuterie si raspandita catre corp si mediul inconjurator.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.