Bijuterii Cu Pietre Semipretioase Si Cristale Naturale

Bijuterii FOLconcept cu Ametist – Talisman norocos al celor din zodia Pesti, ametistul este o piatra semipretioasa guvernata de planeta Neptun. Ametistul este considerata o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Se considera ca purtatul bijuteriilor cu ametist amplifica capacitatile intelectuale si spirituale, stimuleaza intuitia, aduce pace interioara si confera stabilitate si rezistenta in viata de zi cu zi.

Bijuterii FOLconcept cu Turcoaz – Talisman norocos al celor din zodia Sagetatorului, piatra Turcoaz are o energie specific feminina (Yin) si este un deosebit protector impotriva accidentelor si violentei. Purtatul bijuteriilor cu turcoaz asigura o protectie impotriva oricaror agresiuni cu energii negative (deochi, blesteme, farmece, ganduri negative etc.). Alaturi de simboluri sacre, piatra turcoaz amplifica creativitatea, comunicativitatea si aduce echilibru emotional. Se spune ca o bijuterie cu turcoaz isi va schimba culoarea daca purtatorul este in pericol, daca cineva il vorbeste de rau sau intentioneaza sa ii faca un rau.

Bijuterii FOLconcept cu piatra Onix – Deschide accesul spre lumea viselor si confera o perspectiva spirituala asupra vietii. Onix vine din grecescul „onux” care inseamna unghie, si se considera ca purtatul de bijuterii cu piatra onix aduce beneficii pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, pentru ca ajuta organismul la asimilarea vitaminei E si B. Patronat de planeta Saturn, piatra Onix ajuta la indeplinirea propriului destin, la eliberarea de blesteme sau vraji si la incheierea relatiilor daunatoare cu alti oameni.

Bijuterii FOLconcept cu Cuart fumuriu – au o putere aparte asupra problemelor sexuale. Purtatul de bijuterii cu coart fumuriu asigura eliminarea toxinelor, dar in special mareste spiritul practic, creativitatea si buna dispozitie. Cuartul fumuriu are un puternic rol protector impotriva oricaror pericole de natura energetica, psihica, fizica, trimite inapoi la cei care le-au trimis aceste energii nefolositoare. Indicate a fi purtate in meditatie si rugaciune.

Bijuterii FOLconcept cu Perle – sunt indragite de femei si asta pentru ca perlele au proprietatea de a creste frumusetea femeilor si lumina emanata de acestea. Perlele sunt simbolul puritatii si purtatul de bijuterii cu perle aduce adevar si loialitate in situatiile in care va aflati. O bijuterie pretioasa, de natura organica ce are in compozitie carbonat de calciu, perla poarta un rol important in vindecarea rapida, in special pentru femeile care sunt la menstruatie sau menopauza. De asemenea, previn ori chiar vindeca bolile cronice de gat si probleme ale glandei tiroide. In greaca, perlele se numesc Margarite, cuvantul Margherita sau Rita in italiana, fiind atribuit din vechi timpuri perlelor. Cea mai buna ora din punct de vedere astrologic, de a purta bijuterii cu perte este intre 22:00 si 23:00 seara, pentru ca perlele sunt patronate de luna. Atentie la bijuteriile cu perle, caci sunt sensibile la parfum, fixativ si sapun/detergent, ele putand fi spalate doar cu apa!

Beneficiile purtatului de bijuterii
cu pietre semipretioase si cristale naturale


Bijuteriile cu pietre semipretioase si cristale naturale in aceasta combinatie inedita, cu simboluri sacre, patrund puternic in campul energetic si lucreaza pe nivel vibrational ajutand direct la vindecarea fizica, dar in special la amplificarea viziunii spirituale asupra vietii.

Intr-un timp atat de scurt si limitati de tehnologie, nu va putem prezenta toate cate se pot spune despre aceste bijuterii cu pietre semipretioase sau cristale naturale. Am atins cateva puncte esentiale si cel mai important de retinut, toate fac parte din surse naturale de energie vitala, pe care le puteti folosi in scopurile personale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.